Site rengi

Tasarım

Geniş
Kutulu
Vatandaşa Hizmet

Vergi ve yapılandırma ödemelerinde son gün 31 Mayıs

YÜREĞİR BELEDİYESİ, 2021 YILI EMLAK VE ÇEVRE TEMİZLİK VERGİSİ BİRİNCİ TAKSİT ÖDEMELERİ İLE 7256 SAYILI KANUN KAPSAMINDA YAPILANDIRILAN BORÇLARIN ÜÇÜNCÜ TAKSİT ÖDEMELERİ VE 7143 SAYILI KANUN KAPSAMINDA YAPILANDIRILAN BORÇLARIN ÖDEMELERİNİN 31 MAYIS 2021 PAZARTESİ GÜNÜ SONA ERECEĞİNİ BİLDİRDİ.

Yüreğir Belediyesi, 2021 yılı Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi birinci taksit ödemeleri ile 7256 sayılı kanun kapsamında yapılandırılan borçların üçüncü taksit ödemeleri ve 7143 sayılı kanun kapsamında yapılandırılan borçların ödemelerinin 31 Mayıs 2021 Pazartesi günü sona ereceğini bildirdi.

Belediyeden yapılan açıklamada, veznelerde yaşanabilecek olası yoğunluğun göz önünde bulundurularak ödemelerin son güne bırakılmaması gerektiği belirtilerek, “2021 yılı Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi borçları mayıs ve kasım aylarında 2 taksit halinde ödenebilmektedir. Emlak Vergisi, İlan ve Reklam Vergisi ile Çevre Temizlik Vergisi gibi 7143 ve 7256 sayılı kanunlar kapsamında yapılandırılan borçlar için de vatandaşlarımız belediyemize olan geçmiş yıllara ait vergi borçlarını ilgili kanun hükümlerinden faydalanarak yapılandırmışlardı. Mükelleflerimizin söz konusu yapılandırmadan faydalanma haklarını kaybetmemeleri için 31 Mayıs 2021 tarihine kadar borç yapılandırma taksitlerini yatırmaları gerekmektedir” ifadelerine yer verildi.

Yüreğir Belediyesi, vatandaşların vergi borçlarını ödemeleri için birçok kolaylığı sağladı. Yavuzlar’da bulunan ana hizmet binasının yanı sıra belediyenin ebelediye.yuregir.bel.tr resmi web sitesinden ödemeler gerçekleştirilebilirken gezici vezne aracı da her gün farklı mahallelerde vatandaşların ayağına gidiyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ