Site rengi

Tasarım

Geniş
Kutulu
Vatandaşa Hizmet

Zonguldak’taki fotoğraf stüdyolarından indirimli tarife

ZONGULDAK’TA FOTOĞRAF STÜDYOLARI DÖVİZ KURUNUN GERİLEMESİ İLE MALİYETLERİN DÜŞTÜĞÜNÜ AÇIKLAYARAK FİYATLARDA İNDİRİM YAPACAKLARINI AÇIKLADI

Zonguldak’taki fotoğraf stüdyolarından indirimli tarife

Zonguldak’ta fotoğraf stüdyoları döviz kurunun gerilemesi ile maliyetlerin düştüğünü açıklayarak fiyatlarda indirim yapacaklarını açıkladı. İndirimli fiyat tarifesinin 27 Aralık 2021 tarinden itibaren uygulamaya konulacağı belirtildi.

Dövizde yaşanan yükseliş nedeniyle fiyatlarını artırmak zorunda kaldıklarını açıklayan fotoğrafçılar, dövizin düşmesiyle birlikte indirime gittiklerini açıkladılar. Ekonomi gündemini yakından takip ettiklerini açıklayan fotoğraf stüdyoları adına açıklama yapan İbrahim Kalaycı, “Ekonomik veriler ve artan döviz fiyatları karşısında ,siz değerli müşterilerimize sürdürülebilir hizmet verebilmek için fiyatlarımızı güncellemiştik. Ancak gelişen şartlarda döviz kurunun geri gelmesi ile birlikte maliyetlerimiz de düşmüştür. Bu sebepten dolayı fiyatlarımızda indirim yapma kararı aldık. Hem ilimizdeki ortalama gelir düzeyi, hem de vatandaşımızın alım gücünü düşünerek her zaman müşterilerimizin yanında olmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.

İndirimli fiyat tarifesinin 27 Aralık 2021’den itibaren uygulamaya konulacağı açıklandı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ