Site rengi

Tasarım

Geniş
Kutulu
Vatandaşa Hizmet

Başkan Atay, kademeli normalleşme dönemi için tedbirleri arttırdı

EFELER BELEDİYESİ 1 HAZİRAN İTİBARİYLE KADEMELİ NORMALLEŞME SÜRECİNE GEÇİLMESİYLE BİRLİKTE EFELER’DE SALGINLA MÜCADELE ÇALIŞMALARINA HIZ VERDİ. EFELER BELEDİYE BAŞKANI MEHMET FATİH ATAY, KAPILARINI YENİDEN MİSAFİRLERİNE AÇAN EFELER BELEDİYESİ’NE AİT İŞLETMELERDE TEMİZLİK, ÇEVRE DÜZENLEME VE DEZENFEKSİYON ÇALIŞMALARI GERÇEKLEŞTİRİLDİĞİNİ KAYDETTİ.

Efeler Belediyesi 1 Haziran itibariyle kademeli normalleşme sürecine geçilmesiyle birlikte Efeler’de salgınla mücadele çalışmalarına hız verdi. Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, kapılarını yeniden misafirlerine açan Efeler Belediyesi’ne ait işletmelerde temizlik, çevre düzenleme ve dezenfeksiyon çalışmaları gerçekleştirildiğini kaydetti.

Korona virüs tedbirleri kapsamında açılan, yemek ve kafeterya hizmeti verilen belediye bünyesindeki işletmelerde Efeler Belediyesi tarafından kapsamlı bir çalışma gerçekleştirildi. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin ağaç budama ve çevre düzenleme çalışmalarını gerçekleştirdiği işletmelerde, Sağlık İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler düzenli olarak sürdürdüğü dezenfeksiyon çalışmalarını hızlandırdı. Temizlik İşleri Müdürlüğü çalışanları ise kapılarını yeniden misafirlerine açan Efeler Belediyesi Menderes Parkı, Manolya Park ve Pınar Başı Mesire Alanı’nı temizledi.

Efeler halkını maske, mesafe ve hijyen kurallarına uymaya davet eden Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, “İçinde bulunduğumuz pandemi döneminde Efeler Belediyesi olarak her türlü temizlik ve dezenfeksiyon çalışmalarını sürdürmeye devam ederken, normalleşme sürecinde misafir ağırlamaya başlayan işletmelerimizde de Korona virüs tedbirlerine yönelik olağanüstü çaba sarf ediyoruz. Vatandaşlarımızın da tedbirli olmalarını ve maske, mesafe, hijyen kurallarına gösterdikleri duyarlılıklarına devam etmelerini diliyoruz” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ