Site rengi

Tasarım

Geniş
Kutulu
Vatandaşa Hizmet

Başkan Aygün: “Önceliğimiz gençlerimiz”

AK PARTİ DERİNCE İLÇE GENÇLİK KOLLARI TOPLANTISINA KATILAN DERİNCE BELEDİYE BAŞKANI ZEKİ AYGÜN, “HAYATA GEÇİRDİĞİMİZ PROJELERİMİZİ BELİRLERKEN ÖNCELİĞİMİZ DAİMA GELECEĞİMİZİN TEMİNATI GENÇLERİMİZ OLUYOR” DEDİ.

Başkan Aygün: “Önceliğimiz gençlerimiz”

KOCAELİ(İHA) – AK Parti Derince İlçe Gençlik Kolları toplantısına katılan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, “Hayata geçirdiğimiz projelerimizi belirlerken önceliğimiz daima geleceğimizin teminatı gençlerimiz oluyor” dedi.

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, AK Parti Derince İlçe Gençlik Kolları Yeni Seçmen Birimi tarafından düzenlenen toplantıya katıldı. Toplantıda, AK Parti İlçe Başkanı Koray Merdan da hazır bulundu. İlçe Gençlik Kolları Başkanı Semih Tayyip Gülcan ve üyelerin başarılı çalışmalara imza attığını söyleyen Aygün, projelerini hizmete sunarken çocuklar ve gençleri daima öncelikleri olarak belirlediklerini ifade etti. Konuşmasında gençliğe yönelik projelere değinen Başkan Aygün, “Hayata geçirdiğimiz projelerimizi belirlerken önceliğimiz daima geleceğimizin teminatı gençlerimiz oluyor” dedi.

“11 ayrı bölgede tesisleşme çalışmalarımız devam ediyor”

Gençliğe yönelik birçok projeyi hizmete sunduklarını belirterek, 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine vurgu yapan Başkan Aygün, “Abdullah Tayyip Olçok Gençlik ve Spor Merkezi, Fatih Sultan Gençlik ve Spor Merkezi, Bahattin Çelik Spor Kompleksi ve Dumlupınar Spor Merkezimizi tamamlayarak halkımızın kullanımına sunduk. Bunun yanında çocuklar ve gençlerimizin talebi üzerine bazı parklarda ve belirlenen noktalarda yeni halı sahaları da tamamlayarak kullanıma açıyoruz. 5 ayrı noktada halı sahalarımızı tamamladık, 11 ayrı bölgede daha tesisleşme çalışmalarımız devam ediyor” diye konuştu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ