Site rengi

Tasarım

Geniş
Kutulu
Vatandaşa Hizmet

Başkan Aygün, Sivaslılara konuk oldu

İLÇE GENELİNDE STK BULUŞMALARINA DEVAM EDEN DERİNCE BELEDİYE BAŞKANI ZEKİ AYGÜN, SON OLARAK SIRRIPAŞA MAHALLESİ’NDE YER ALAN SİVAS KANGAL VE ÇEVRE KÖYLERİ DAYANIŞMA DERNEĞİ’Nİ ZİYARET ETTİ.

Başkan Aygün, Sivaslılara konuk oldu

İlçe genelinde STK buluşmalarına devam eden Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, son olarak Sırrıpaşa Mahallesi’nde yer alan Sivas Kangal ve Çevre Köyleri Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti.

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, istişareler kapsamında kent genelinde ziyaretlerine devam ediyor. Başkan Aygün, STK buluşmaları kapsamında son olarak Sırrıpaşa Mahallesi’nde yer alan Sivas Kangal ve Çevre Köyleri Dayanışma Derneği’ne konuk oldu. AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan, Derince Belediyesi meclis üyeleri Kenan Yalçın ve Mustafa Morgül ile teşkilat yöneticilerinin eşlik ettiği programa; Dernek Başkanı Mustafa Yıldız ve dernek üyeleri de katıldı.

Başkan Aygün, ziyarette yaklaşık 3 yıllık süreçte hizmete sundukları ve yapımı devam eden projelerle ilgili ayrıntılı bilgiler verdi. İlçe genelindeki sivil toplum kuruluşları ile düzenli aralıklarla bir araya geldiklerini belirten Başkan Aygün, bu toplantıların projelerin şekillenmesinde de önemli rol oynadığını ifade etti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ