Site rengi

Tasarım

Geniş
Kutulu
Vatandaşa Hizmet

Başkan Çolakbayrakdar, “Fevzi Çakmak’da konfor artıyor”

KOCASİNAN BELEDİYESİ, MUSTAFA KEMAL PAŞA BULVARI’NI FUZULİ CADDESİ’NE BAĞLAYAN 450 METRE UZUNLUĞUNDA VE 15 METRE GENİŞLİĞİNDEKİ YEŞİLIRMAK CADDESİNİ YENİLİYOR. KOCASİNAN’A KONFORLU VE KALICI HİZMETLER YAPMAYA DEVAM EDECEKLERİNİ VURGULAYAN KOCASİNAN BELEDİYE BAŞKANI AHMET ÇOLAKBAYRAKDAR, “KOCASİNAN İLÇEMİZDE ULAŞIMIN KALİTESİNİ, KONFORUNU VE GÜVENLİĞİNİ ARTIRMAK VE YÜKSEK STANDARTLA DONATILMIŞ YOL VE KALDIRIMLARI HİZMETE SUNMAK İÇİN ÇALIŞMALARIMIZI ARALIKSIZ DEVAM EDECEKTİR.” DEDİ.

Kocasinan Belediyesi, Mustafa Kemal Paşa Bulvarı’nı Fuzuli Caddesi’ne bağlayan 450 metre uzunluğunda ve 15 metre genişliğindeki Yeşilırmak Caddesini yeniliyor. Kocasinan’a konforlu ve kalıcı hizmetler yapmaya devam edeceklerini vurgulayan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, “Kocasinan ilçemizde ulaşımın kalitesini, konforunu ve güvenliğini artırmak ve yüksek standartla donatılmış yol ve kaldırımları hizmete sunmak için çalışmalarımızı aralıksız devam edecektir.” dedi.

Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin farklı mahallelerde eşzamanlı olarak çalışmaya devam ettiğini belirten Başkan Çolakbayrakdar, Kocasinan’ın en ücra köşesine kadar hizmet ulaştırmanın gayreti içerisinde çalışmalarını sürdürdüklerine dikkat çekti. Fevzi Çakmak Mahallesi’nde yenileme çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğinin altını çizen Başkan Çolakbayrakdar, “Yenileme çalışması kapsamında birçok cadde ve sokakta değişim ve dönüşüm devam ediyor. Bunlardan biri olan Fevzi Çakmak Mahallemizdeki başlatmış olduğumuz yenileme çalışmaları kapsamında sokak sokak ve cadde cadde yolları yeniliyoruz. Yolların altyapı çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte çevre düzenlemesi ve asfalt serimi gerçekleştirilecek. Bir yandan yeni yollar yaparken diğer yandan ise eskimiş yolları yeniliyoruz. Kocasinan’ın her bir mahallesinde çalışmalar yoğun bir şekilde devam etmektedir. Özellikle kadim mahallerimizde devam ettirdiğimiz yenileme çalışmalarımızı birçok mahallede sürdürüyoruz. Mahallelerimizde ulaşımın kalitesini, konforunu ve güvenliğini artırmak ve yüksek standartla donatılmış yol ve kaldırımları hizmete sunmak için çalışmalarımızı aralıksız devam edecektir. Şimdiden yapılan çalışmalar hayırlı uğurlu olsun. Bütün gayretimiz, hemşehrilerimizin daha huzurlu ve daha mutlu bir şekilde yaşayacakları çevreyi inşa edebilmek içindir.” ifadelerini kullandı.

Yenileme çalışmalarından duyduğu memnuniyeti dile getiren vatandaşlar ise Başkan Çolakbayrakdar’a teşekkür etti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ