Site rengi

Tasarım

Geniş
Kutulu
Vatandaşa Hizmet

Başkan Elbir; Gençler geleceğimizin umut ışığıdır

AK PARTİ EFELER İLÇE BAŞKANI HÜSNÜ ELBİR 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA VE GENÇLİK SPOR BAYRAMI DOLAYISIYLA AYDIN’DA YAPIMI DEVAM EDEN ADÜ KAMPÜSÜNDE BULUNAN ÖĞRENCİ YURDUNDAN GENÇLERE MESAJ VERDİ.

AK Parti Efeler İlçe Başkanı Hüsnü Elbir 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı dolayısıyla Aydın’da yapımı devam eden ADÜ kampüsünde bulunan öğrenci yurdundan gençlere mesaj verdi.

AK Parti Efeler İlçe Başkanı Hüsnü Elbir Adnan Menderes Üniversitesi’ndeki yapımı devam eden 2 bin 392 kişilik öğrenci yurdunda 19 Mayıs Atatürk’ü anma ve Gençlik Spor Bayramı dolayısıyla yaptığı açıklama ve kutlama mesajında “Aydınımızda yapılacak olan yurdumuz 2 bin 392 kişilik olup içerisinde spor ve sosyal tesisleri ile öğrencilerimizin sosyal ve kültürel yaşamları destekleyici hizmetlerde bulunuyor. Sergi alanı, 432 kişilik konferans salonu bulunan yurtta ayrıca çalışma atölyesi salonları, mescit, berber, terzi, market, ayakkabı tamircisi olanaklarıyla öğrencilerimizin yaşamsal ihtiyaçlarını karşılayacak.

Sevgili Gençler; biz sizler için elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız. Sizler bizim geleceğimiz, umut ışığımızsınız Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün sizlere armağan etmiş olduğu 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramınızı en içten duygularımla kutluyorum hepinize Allah’a emanet ediyorum” ifadelerini kullandı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ