Site rengi

Tasarım

Geniş
Kutulu
Vatandaşa Hizmet

Başkan Öztekin’in akıllı şehir mobilyaları projesi en çok gençleri sevindirdi

KAĞITHANE BELEDİYESİ, HER GEÇEN GÜN ARTAN AKILLI TELEFON KULLANICILARI İLE ORTAYA ÇIKAN ŞARJ SORUNUNA ÇÖZÜM GETİRDİ. PARKLARDAKİ ŞEHİR MOBİLYALARI USB İLE ÇALIŞAN TÜM CİHAZLARI ŞARJ ETME İMKANI SUNUYOR.

Başkan Öztekin’in akıllı şehir mobilyaları projesi en çok gençleri sevindirdi

Kağıthane Belediyesi, her geçen gün artan akıllı telefon kullanıcıları ile ortaya çıkan şarj sorununa çözüm getirdi. Parklardaki şehir mobilyaları usb ile çalışan tüm cihazları şarj etme imkanı sunuyor.

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin’in seçim öncesi sözünü verdiği 53 projeden 18 nolu Akıllı Şehir Mobilyaları Projesi, Kağıthane Meydanı’nda hayata geçti. Meydanda bulunan 10 adet dekoratif banka usb girişi eklendi. Böylece Meydan’da vakit geçiren vatandaşların telefon şarjı sorunu çözüldü. Yanı sıra Kağıthane Belediyesi, internet kotası sınırlı vatandaşlar için de meydanda ücretsiz wifi hizmeti sunuyor. Vatandaşlar telefonlarına gelen otomatik kodu wifi bağlantısına girerek ücretsiz şekilde internete erişebiliyor. Projeden en çok interneti daha aktif kullanan gençlerin memnun kaldığı gözlendi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ