Site rengi

Tasarım

Geniş
Kutulu
Vatandaşa Hizmet

Başkan Seçer, şehitlikte şehit aileleriyle bir araya geldi

MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI VAHAP SEÇER, KURBAN BAYRAMI DOLAYISIYLA MERSİN VALİLİĞİ TARAFINDAN ŞEHİTLİKTE DÜZENLENEN TÖRENE KATILDI.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Kurban Bayramı dolayısıyla Mersin Valiliği tarafından şehitlikte düzenlenen törene katıldı. Duygu dolu anların yaşandığı ve duaların okunduğu şehitlik ziyaretinde Başkan Seçer, şehit mezarlarına karanfiller bırakarak, şehit aileleri ile tek tek bayramlaştı.

Arife gününün ilk saatlerinde şehitliği ziyaret eden Başkan Seçer, tüm şehitlere Allah’tan rahmet diledi. Seçer, “Şehitlerimiz bizlerin onurları. Onların aileleri, bize emanetleri. Bu vatan uğruna bu gençler canlarını verdiler. Canlarıyla bir bedel ödediler bu ülke için, bu memleket için. Bu memleketin bağımsız olması için. Bu memleketin bölünmemesi için, parçalanmaması için canlarını feda ettiler. Onlara şükranlarımızı gönderiyorum. Başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bu ülkeye hizmeti geçmiş bütün şehitlerimizi, gazilerimizi rahmetle anıyorum. Yaşayan gazilerimize Allah’tan şifa, mutluluk temenni ediyorum” dedi.

Başkan Seçer, bayram boyunca Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak 7/24 hizmetlerini aralıksız sürdürmeye devam edeceklerini belirterek, sahada görev alacağını ve vatandaşlarla buluşacağını söyledi.

Törenin ardından Mersin Büyükşehir Belediyesi, şehitlerin anısına ithafen Yakaköy’deki mezbahasında 20 kurban kestirdi. Okunan duaların ardından kesilen kurbanlar, Büyükşehir Belediyesinin aşhanesinde hazırlanacak yemeklerde kullanılarak, ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırılacak.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ