Site rengi

Tasarım

Geniş
Kutulu
Vatandaşa Hizmet

Başkan Söğüt’ten Demir’e hayırlı olsun ziyareti

KÖRFEZ BELEDİYE BAŞKANI ŞENER SÖĞÜT, AK PARTİ KÖRFEZ İLÇE KADIN KOLLARI BAŞKANLIĞI’NA ATANAN AYSUN DEMİR VE YÖNETİMİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİNDE BULUNDU.

Başkan Söğüt’ten Demir’e hayırlı olsun ziyareti

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, AK Parti Körfez İlçe Kadın Kolları Başkanlığı’na atanan Aysun Demir ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

AK Parti Körfez İlçe Başkanlığı’nda gerçekleşen ziyarete, Belediye Başkanı Şener Söğüt ve eşi Hatice Söğüt, İlçe Başkanı Ramazan Tuna ve eşi Nurcihan Tuna, İl Kadın Kolları Teşkilat Başkanı Aydan Yılmaz, İl Koordinatörü Gül Yaşar Uçar, il iletişimcileri Ayşegül Turan, Safinaz Gülçelebi, Emel Korkmaz ve kadın kolları yöneticileri katıldı.

“Birçok önemli projeye ülkemize kazandırdık”

AK Parti’nin 20 yıldır gece gündüz demeden çalıştığını söyleyen Şener Söğüt, “20 yıldır ülkemizde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde muazzam çalışmalar ve hizmetler yaptık. Projelerden tutun, yatırımlara, sosyal devlet anlayışına kadar birçok önemli projeye ülkemize kazandırdık. Yapılan hizmetlerin yanında bizler aynı kararlılık ve aynı güçle yolumuza devam edeceğiz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde büyük Türkiye hedeflerimize emin adımlarla ilerleyeceğiz. Bu doğrultuda, daha aktif bir şekilde çalışması, sahada olması gerekiyor” dedi.

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’ün ve İlçe Başkanı Ramazan Tuna’nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti Körfez İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysun Demir, “Desteklerini her zaman hissettiğimiz değerli başkanlarımıza ve eşlerine nazik ziyaretleri sebebiyle teşekkür ederim. Güçlü AK Kadın kadrolarımızla gece gündüz demeden çalışacağız” ifadelerini kullandı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ