Site rengi

Tasarım

Geniş
Kutulu
Vatandaşa Hizmet

Çocuklarının gözü önünde eski eşi ve ailesine saldıran şahıs tutuklandı

MUĞLA’NIN MARMARİS İLÇESİNDE DÜN AKŞAM SAATLERİNDE BOŞANDIĞI EŞİ VE ÇOCUKLARININ YAŞADIĞI ESKİ KAYINVALİDESİ VE KAYINBİRADERİNİN EVİNE BIÇAKLA GİRİP ÜÇ KİŞİYİ YARALAYAN ŞAHIS, ÇIKARILDIĞI ADLİYEDE TUTUKLU YARGILANMAK ÜZERE CEZAEVİNE SEVK EDİLDİ.

Çocuklarının gözü önünde eski eşi ve ailesine saldıran şahıs tutuklandı

Muğla’nın Marmaris ilçesinde dün akşam saatlerinde boşandığı eşi ve çocuklarının yaşadığı eski kayınvalidesi ve kayınbiraderinin evine bıçakla girip üç kişiyi yaralayan şahıs, çıkarıldığı adliyede tutuklu yargılanmak üzere cezaevine sevk edildi.

Edinilen bilgiye göre, hakkında uzaklaştırma kararı olan ve daha önce iki kez bu kararı ihlal eden ve defalarca eski eşine şiddet uyguladığı iddia edilen Hasan U. (42) boşandığı karısını ve karısının annesi ile erkek kardeşini çocuklarının gözü önünde bıçaklamıştı. Hasan U. Temmuz ayında da çocuklarının yaşadığı evi benzinle kundaklamış ve denetimli serbestlik ile salıverilmişti.

Eski kocası ve üç çocuğunun babası tarafından saldırıya uğrayan F.Ö. (31) tedavi gördüğü Marmaris Devlet Hastanesi’nden taburcu edilirken, annesi ve erkek kardeşinin tedavilerinin devam ettiği, çocukların annelerinin yanında kaldığı ve sosyal hizmetler birimi tarafından psikolojik destek sağlanacağı bilgisi edinildi.

Saldırgan eski koca Hasan U.’nun tutuklandığı davada gözaltına alınan kardeşleri K.U. ve H.U. ise sorgulandıkları savcılık makamından serbest bırakıldı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ