Site rengi

Tasarım

Geniş
Kutulu
Vatandaşa Hizmet

Engelsiz Yaşam Merkezi’nde çalışmalar kaldığı yerden devam ediyor

PROJESİ DEVELİ BELEDİYESİ TARAFINDAN HAZIRLANAN VE AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR BAKANLIĞI TARAFINDAN KABUL EDİLEN, YUKARI DEVELİ MAHALLESİNDE BULUNAN 12.671 METREKARE ALANDA ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİNİN İKMAL İHALESİNİN ARDINDAN YAPIM ÇALIŞMALARI KALDIĞI YERDEN DEVAM EDİYOR.

Projesi Develi Belediyesi tarafından hazırlanan ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından kabul edilen, Yukarı Develi Mahallesinde bulunan 12.671 metrekare alanda Engelsiz Yaşam Merkezinin ikmal ihalesinin ardından yapım çalışmaları kaldığı yerden devam ediyor.

Engelsiz Yaşam Merkezinin Develi ile birlikte civar ilçeler için da hizmet vereceğini belirten Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar; “Toplam maliyeti 5 milyon lirayı aşan ve 3.000 metre kapalı alana sahip olan projemizin çalışmaları seri bir şekilde devam etmekte ve bu yıl sonunda bitirilmesi planlanmaktadır. Develimizin yaşam kalitesini artıracak projemizi kabul eden Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığımıza teşekkür ediyor, Engelsiz Yaşam Merkezinin şimdiden Develimize ve bölgemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ