Site rengi

Tasarım

Geniş
Kutulu
Vatandaşa Hizmet

Erzincan’da Tapu ve Kadastro Teşkilatının 174. kuruluş yıl dönümü kutlandı

ERZİNCAN TAPU VE KADASTRO 24. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ, TAPU VE KADASTRO TEŞKİLATININ 174. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ DOLAYISIYLA TÖREN DÜZENLEDİ.

Erzincan Tapu ve Kadastro 24. Bölge Müdürlüğü, Tapu ve Kadastro Teşkilatının 174. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla tören düzenledi.

Erzincan Tapu ve Kadastro 24. Bölge Müdürü Hasan Dayıkaraca kurumun kuruluş yıl dönümü dolayısıyla belediye önünde bulunan Atatürk Anıtı’na çelenk sundu. Çalışanların da katıldığı törende yeni tip korona virüs (Covid-19) önlemleri alınarak saygı duruşunda bulunuldu ve akabinde İstiklal Marşı okunarak program sonlandı.

Çelenk sunma töreninin ardından Erzincan Tapu ve Kadastro 24. Bölge Müdürlüğü’nde açıklama yapan Hasan Dayıkaraca, pandemi dönemine rağmen tüm kurum çalışanlarının özveri ile çalıştığına vurgu yaparak “ 21 Mayıs 1847 tarihinde Defterhane-i Amire Kalemi adıyla kurulan Genel Müdürlüğümüz, 1871’de Nezarete dönüştürülerek Defter-i Hakani Nazırlığı olmuş ve bugün de Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü adıyla Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na bağlı olarak hizmet vermektedir. Taşınmazlara ilişkin mülkiyet bilgilerini devlet güvencesi altında muhafaza etme, güncelleme, taşınmazlara yönelik politikalar belirleme ve yönetme konularında lider Kurum olma vizyonumuzla vatandaşlarımıza 174. yılımızda da en kaliteli hizmeti sunmaya devam ediyoruz.” dedi.

Bilgi teknolojilerini en iyi kullanan kurum ödülüne sahip olduklarını belirten Dayıkaraca, “Web-Tapu, Tapu Takas, E-Haciz, E-terkin, Parsel Sorgulama, E-Randevu, Türkiye Tapu, 3 Boyutlu Kadastro gibi projelerle vatandaşlarımıza en iyi şekilde hizmet sunmak için altyapısını geliştirmeye devam etmektedir. Tüm dünyayı ve Türkiye’yi etkisi altına alan Covid-19 Salgını nedeniyle zor günlerden geçtiğimiz bu o dönemde bölge müdürlüğü olarak tüm imkânlarımızla hem çalışanımızın hem de vatandaşımızın süreci sıkıntısız atlamaları için yoğun çaba harcamaktayız.” şeklinde konuştu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ