Site rengi

Tasarım

Geniş
Kutulu
Vatandaşa Hizmet

Esenyurt’ta evde sağlık hizmeti bayramda da devam ediyor

ESENYURT BELEDİYESİNİN, SAĞLIK DURUMU HASTANELERE GİTMEYE ELVERİŞLİ OLMAYAN HASTALAR İÇİN SUNDUĞU ‘EVDE SAĞLIK’ HİZMETİ KURBAN BAYRAMI’NDA DA DEVAM EDİYOR.

Esenyurt Belediyesinin, sağlık durumu hastanelere gitmeye elverişli olmayan hastalar için sunduğu ‘Evde Sağlık’ hizmeti Kurban Bayramı’nda da devam ediyor.

Esenyurt Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Evde Sağlık Hizmetleri birimi, yatağa bağlı, yaşlı ve hasta vatandaşları Kurban Bayramı’nda da evlerinde yalnız bırakmadı. Evde Sağlık Hizmetleri birimi, bayram süresince de hastalara gün içerisinde dönüş yaparak serum, iğne, pansuman gibi gerekli sağlık ihtiyaçlarının karşılanmasında yardımcı oldu. Evlere yapılan ziyaretlerde ayrıca, hastalıklar, ilaç kullanımı, hijyen kuralları, yeme-içme alışkanlıkları gibi çeşitli konularda bilgilendirmeler de yapan ekipler, hastaların şikayetlerini değerlendirerek tam teşekküllü sağlık kuruluşlarına yönlendirmelerde bulunuyor.

Esenyurt Belediyesinin Evde Sağlık Hizmetlerinden yararlanmak isteyen vatandaşlar, merkezin 444 0 411 numaralı telefonunu arayarak Sağlık İşleri Müdürlüğüne başvuruda bulunup, program dahilinde hizmet alabiliyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ