Site rengi

Tasarım

Geniş
Kutulu
Vatandaşa Hizmet

Evinin penceresinden pet şişe ile yangını söndürmeye çalıştı

EVİNİN PENCERESİNDEN PET ŞİŞE İLE YANGINI SÖNDÜRMEYE ÇALIŞTI

Evinin penceresinden pet şişe ile yangını söndürmeye çalıştı

İstanbul Sultangazi’de bulunan bir iş yerinde bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Havalandırma bacasının 3 ayrı yerinde çıkan yangına bir vatandaş pet şişe ile su atarak müdahale etti. Yaşanan o anlar ise kameraya yansıdı.

Olay, önceki gün saat 17.00 sıralarında Sultangazi ilçesi 75. Yıl Mahallesi Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan bir iş yerinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, 6 katlı binanın giriş katında lokanta olarak hizmet veren iş yerinin dış cephesinde bulunan havalandırma bacası, 3 ayrı yerden bilinmeyen nedenle bir anda tutuştu. Durumu fark eden vatandaşlar hemen itfaiye ekiplerine haber verdi. Bu esnada alevleri fark eden ve aynı binanın 4. katında yaşayan bir kadının ise evinin penceresinden alevlere elindeki pet şişe ile müdahale ederek söndürmeye çalıştığı anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı. Alevler bir vatandaşın yangın tüpü ile müdahale etmesiyle söndü.

Ardından olay yerine gelen itfaiye ekipleri ise hemen müdahale ederek çıkan yangını tamamen söndürüp soğutma çalışması yaptı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ