Site rengi

Tasarım

Geniş
Kutulu
Vatandaşa Hizmet

Genç Akademi çalışmalarında sona gelindi

KARTEPE BELEDİYESİ TARAFINDAN GENÇLERE YÖNELİK HAYATA GEÇİRİLEN GENÇLİK AKADEMİ’NİN ÇALIŞMALARINDA SONA GELİNDİ.

Kartepe Belediyesi tarafından gençlere yönelik hayata geçirilen Gençlik Akademi’nin çalışmalarında sona gelindi.

Kartepe Gençlik Akademi’de incelemelerde bulunan Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, çalışmaların büyük bir çoğunluğunun tamamlandığına dikkat çekti. Yapılan merkezin, gençlere yönelik olduğunu söyleyen Kocaman, “Sevgili gençler, yabancı dil eğitiminden kişisel gelişime, teknolojiden sanata, bilimden spora birbirinden değerli etkinlik ve eğitimleri bünyesinde barındıran tamamen size özel ve ücretsiz hizmet alabileceğiniz 4000 metrekare alandaki çalışmalarımızı tamamlıyoruz. Gençlerimizin yabancı dil öğrenmesinde çok önemli bir merkez olacak. Özel eğitim standartlarında bir yer olarak dizayn ettik. Bu sayede Kartepeli gençlerimiz yeni ufuklara yelken açacaklar” dedi.

Kartepe Genç Akademi’de sosyal alanlar, çocuk oyun evi, akıl oyunları, ahşap, 3-D yazıcı, fen ve teknoloji, İngilizce, kütüphane, müzik, drama sınıfları, resim atölyesi yer alıyor. Gençler için hazırlanan merkezde, teknolojinin son ürünleri kullandı.

Kartepe Genç Akademi çatısı altında Kartepe Dil Merkezi (KADİM) öğreticileri de, orta ve lise öğrencilerine ücretsiz yabancı dil eğitimi verecek.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ