Site rengi

Tasarım

Geniş
Kutulu
Vatandaşa Hizmet

Kastamonu’da Esentepe Mahalle Konağı tamamlandı

MAHALLE KÜLTÜRÜNÜN YAŞATILMASI ADINA KASTAMONU BELEDİYE BAŞKANI OP. DR. R. GALİP VİDİNLİOĞLU’NUN ATTIĞI ADIMLARDAN BİRİ OLAN MAHALLE KONAKLARI PROJESİNİN İLKİ TAMAMLANDI. MAHALLE KONAKLARI PROJESİNİN MAHALLE KÜLTÜRÜNÜN YAŞATILMASI ADINA BÜYÜK ÖNEM TAŞIDIĞINI HER FIRSATTA SÖYLEYEN BELEDİYE BAŞKANI OP. DR. RAHMİ GALİP VİDİNLİOĞLU, “ESENTEPE MAHALLE KONAĞI’MIZI TAMAMLADIK. MAHALLEMİZE VE İLİMİZE HAYIRLI UĞURLU OLSUN” DEDİ.

Kastamonu’da Esentepe Mahalle Konağı tamamlandı

Mahalle kültürünün yaşatılması adına Kastamonu Belediye Başkanı Op. Dr. R. Galip Vidinlioğlu’nun attığı adımlardan biri olan Mahalle Konakları projesinin ilki tamamlandı. Mahalle Konakları projesinin mahalle kültürünün yaşatılması adına büyük önem taşıdığını her fırsatta söyleyen Belediye Başkanı Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu, “Esentepe Mahalle Konağı’mızı tamamladık. Mahallemize ve ilimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Mahalle Konakları’nın mahalledeki dayanışmayı da arttıracağının altını çizen Başkan Vidinlioğlu, teknolojinin gelişimiyle birlikte mahalle kültüründen uzaklaşılmaya başladığını, bizi biz yapan değerlerin en önemlisinin toplumsal birlikteliğimiz olduğunu, bu doğrultuda ise Mahalle Konakları’nın önemli bir işlevi olacağını söyledi.

Başkan Vidinlioğlu, şöyle konuştu:

“Çocuklarımız teknoloji ve yaşanan salgın sonucu bir birleriyle oynama alışkanlığından uzaklaştı. Yine birlikte iş yapma alışkanlıklarımız eskiden çok kuvvetliydi. İmece usulü vardı. Şimdi mahalle kültürümüz bizim için çok önemli. Bizi biz yapan değerlerimize sahip çıkmalıyız. Mahalle Konaklarımız ile amacımız bu birlikteliği ve bu kültürü daha da kuvvetlendirmektir. Esentepe Mahalle Konağı’mızı hızla tamamladık. Esentepe Mahallemize ve ilimize hayırlı olsun. Belirlediğimiz plan çerçevesinde mahalle konaklarımızı şehrimize kazandırmaya devam edeceğiz. Projelerimizi mahalle sakinlerimiz ile yaptığımız istişareler sonucunda hazırlıyoruz. Burada hemşehrilerimizin fikirleri bizler için çok önemli. Esentepe Mahalle Konağı’mız 300 metrekare alan üzerine inşa edildi ve 180 metrekare kapalı alana sahip. Zemin katında muhtarlık hizmetleri birinci katta ise mahalle halkımızın özel günlerinde kullanabileceği çok amaçlı salon var. Yine proje çerçevesinde mutfak ve asansör sistemi de binamızda yer alıyor”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ