Site rengi

Tasarım

Geniş
Kutulu
Vatandaşa Hizmet

Milli Park’ta 19 Mayıs yoğunluğu

AYDIN’IN KUŞADASI İLÇESİNDE YERLİ VE YABANCI TURİSTLERİN UĞRAK YERLERİNEN BİRİ OLAN DİLEK YARIMADASI MİLLİ PARKI 19 MAYIS NEDENİYLE ZİYARETE AÇILDI. MİLLİ PARK GİRİŞİNDEN ARAÇ KUYRUĞU OLUŞTU.

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde yerli ve yabancı turistlerin uğrak yerlerinden biri olan Dilek Yarımadası Büyük Menderes Deltası Milli Parkı’nda 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı tatili nedeniyle yoğunluk oluştu.

Eşsiz manzarası ile her yıl yerli ve yabancı turistlerin akınına uğrayan Güzelçamlı’daki Dilek Yarımadası Büyük Menderes Deltası Milli Parkı’nda 19 Mayıs tatili yoğunluğu yaşanıyor. Bir günlük tatili fırsat bilen tatilciler Milli Park girişinde uzadıkça uzayan araç kuyrukları oluşturdu. Dilek Yarımadası Büyük Menderes Deltası Milli Parkı Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “19 Mayıs, bu anlamlı günde ziyaretçilerimizle buluşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ziyaretçilerimizin de doğayla baş başa kalabilecekleri, temiz hava, temiz deniz ve huzur dolu milli parkımızı özledikleri bugünkü yoğunluğumuzdan anlaşılmaktadır. Milli parkımız tüm personeli ile ziyaretçilerimize hizmete hazırdır” ifadelerine yer verildi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ