Site rengi

Tasarım

Geniş
Kutulu
Vatandaşa Hizmet

Önemli markalar vatandaşlarla buluşuyor

SAMSUN’DA BİR ALIŞVERİŞ MERKEZİ NORMALLEŞME ÖNCESİ BÜNYESİNE KATTIĞI YENİ MARKA İLE KAN TAZELEDİ. TÜRKİYE’NİN ÖNDE GELEN GİYİM MARKALARINDA BİRİ ALIŞVERİŞ MERKEZİNDE MAĞAZA AÇTI.

SAMSUN (İHA) – Samsun’da bulunan CityMall AVM normalleşme öncesi bünyesine kattığı yeni markayla kan tazeledi.

CityMall AVM faaliyet göstermeye başladığı 2018 yılından bugüne birçok önemli markayı vatandaşlarla buluşturuyor. Alışveriş merkezinde Türkiye ve dünyada adından söz ettiren markaların mağazaları yer alıyor. Şehrin merkezinde yer alan alışveriş merkezi bu yönüyle vatandaşları kendine çekerken bünyesine kattığı yeni mağazalarla da bu özelliğini güçlendiriyor.

Alışveriş merkezinde bugün yeni bir mağaza açılışı gerçekleştirildi. Türkiye’nin önde gelen hazır giyim mağazalarından biri daha AVM’de yerini aldı. Açılış için alışveriş merkezinde mağaza önünde kurdele kesimi gerçekleştirildi. CityMall AVM Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Emre Çelik, markanın temsilcileri ve mağaza yöneticileri tarafından yapılan kurdele kesimi ile mağaza hizmete alındı.

Yapılan açılış alışveriş merkezine gelen vatandaşların da ilgisiyle karşılaştı. Vatandaşlar açılışın ardından ürünleri görmek üzere mağazaya akın etti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ