Site rengi

Tasarım

Geniş
Kutulu
Vatandaşa Hizmet

Pursaklar’a yeni pazar yerleri müjdesi

PURSAKLAR BELEDİYESİ, YAPIMINA BAŞLANACAK OLAN MODERN PAZAR YERLERİ İLE HEM PAZARCI ESNAFININ DAHA İYİ ŞARTLARDA ÇALIŞMASI HEM DE VATANDAŞLARIN TEMİZ VE SAĞLIKLI ORTAMLARDA ALIŞVERİŞ YAPABİLMELERİ İÇİN DÜĞMEYE BASTI.

Ankara Pursaklar Belediyesi, yapımına başlanacak olan modern pazar yerleri ile hem pazarcı esnafının daha iyi şartlarda çalışması hem de vatandaşların temiz ve sağlıklı ortamlarda alışveriş yapabilmeleri için düğmeye bastı.

Pursaklar Belediyesi, vatandaşların ihtiyacını karşılayabileceği tesislere her geçen gün bir yenisini daha eklemeye devam ediyor. Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Fatih Mahallesi Emek Caddesi ve Merkez Mahallesi Karaca Caddesi üzerine yapımı planlanan Pazartesi Pazarı ve Çarşamba Pazar alanı projesinin fizibilite çalışmalarına katılarak incelemelerde bulundu. İlçede modern pazar alanlarının yapım çalışmalarının devam ettiğini belirten Başkan Çetin, mevcut pazar yerlerinin de yenileme çalışmalarına başladıklarını belirtti.

“Vatandaşın ve pazarcı esnafının rahat bir ortamda alışveriş yapması sağlanacak”

Pursaklar halkının ihtiyaçları doğrultusunda hareket ettiklerini belirten Başkan Çetin, “Belediye olarak hemşehrilerimizin ihtiyacına yanıt verecek çalışmaları ilçemizde hayata geçirmeyi sürdürüyoruz. Bu doğrultuda Merkez Mahallesi Karaca Caddesi ve Fatih Mahallesi Yavuz Bulvarı üzerindeki mevcut pazar yerlerinin ihtiyaca cevap verememesi nedeniyle ilerleyen zamanlarda yapımına başlamayı planladığımız modern kapalı pazar alanları yeni haliyle ilçemize değer katacak. Kapalı pazar yerlerinin hizmete girmesiyle vatandaşın ve pazarcı esnafının rahat bir ortamda alışveriş yapması sağlanacak. Şimdiden pazarcı esnafımıza ve vatandaşlarımıza hayırlı olsun” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ