Site rengi

Tasarım

Geniş
Kutulu
Vatandaşa Hizmet

Sincan Belediyesinden üretim hamlesi

SİNCAN BELEDİYESİ PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ BÜNYESİNDE FAALİYET GÖSTEREN MARANGOZHANEDE ÜRETİMİN YANI SIRA, BAKIM ONARIM ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR.

Sincan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren marangozhanede üretimin yanı sıra, bakım onarım çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Sincan Belediyesi, üreten belediyecilik anlayışla çalışmalarına devam ediyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı marangozhanedeki ekipler tarafından okulların demir parmaklıkları, cami sundurmaları, bank ve masaların kedi evlerinin ve kulübelerin üretimi, parklarda bulunan spor aletlerinin tamir, bakım ve onarımı gerçekleştiriliyor. Sincan Belediyesinin hizmet verdiği binalardaki mobilya ve iç mekan kapıları, kent mobilyaları, kütüphaneler, dolaplar, raflar ve kamelyalar bir yandan üretilirken, diğer yandan bakım ve onarım çalışmaları yapılarak, ilçenin farklı yerlerine kamusal alanda hizmete sunuluyor.

Marangozhanede belediyenin tüm hizmet birimlerinde kullanılan ve zaman içinde yıpranan bütün ürünler Park ve Bahçeler Müdürlüğü saha ekipleri tarafından tespit edilerek uzman personeller tarafından onarılarak yeniden eski haline getiriliyor. Yaptığı her projeyle marka değerini yükselten Sincan Belediyesi, ilçedeki vatandaşlar için maksimum fayda sağlayarak hem ekstra maliyetlerin önüne geçiyor hem de 23 çalışanı istihdam ediyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ