Site rengi

Tasarım

Geniş
Kutulu
Vatandaşa Hizmet

Vali Atay, heyelan bölgesindeki yol çalışmalarını inceledi

DÜZCE-ZONGULDAK KARAYOLUNDAKİ HEYELAN SONRASINDA YAPILAN YOL ÇALIŞMALARINI İNCELEYEN DÜZCE VALİSİ CEVDET ATAY, “İŞİN BİR AN ÖNCE BİTİRİLMESİ KONUSUNDA GEREKLİ TALİMATI VERDİM” DEDİ.

Düzce-Zonguldak karayolundaki heyelan sonrasında yapılan yol çalışmalarını inceleyen Düzce Valisi Cevdet Atay, “İşin bir an önce bitirilmesi konusunda gerekli talimatı verdim” dedi.

Düzce’yi Karadeniz’e bağlayan önemli geçiş güzergahlarından olan Düzce-Zonguldak karayolunda meydana gelen heyelanın ardından yol çift şeritli trafiğe kapatılmıştı. Ağır tonajlı araçların geçişine izin verilmeyen güzergahta, binek araçlar ise köy yollarına yönlendiriliyor.

Bölgede karayolları ekipleri tarafından yapılan alternatif yol çalışmaları da devam ediyor. Düzce Valisi Cevdet Atay, Akçakoca Kaymakamı Yasin Öztürk ile birlikte bölgede inceleme yaptı. Çalışmaların sürdüğüne değinen Atay, “Vatandaşlarımızın mağduriyetinin giderilmesi ve yolu bir an önce hizmete açmak için, başta karayolları ve tüm birimlerimiz gayretle çalışmaktadır. İşin bir an önce bitirilmesi konusunda gerekli talimatı verdim” dedi.

ETİKETLER:
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ