Site rengi

Tasarım

Geniş
Kutulu
Vatandaşa Hizmet

Vali Elban: Rehavete izin vermeyelim

ADANA VALİSİ SÜLEYMAN ELBAN, İLÇELERİN GENEL DURUMUNU DEĞERLENDİRMEK ÜZERE MÜLKİ İDARE AMİRLERİYLE BİR ARAYA GELDİĞİ TOPLANTIDA, RAMAZAN AYINDA KORONA VİRÜS TEDBİRLERİNE SIKI SIKIYA UYULMASI VE TEDBİRLİ OLUNMASI GEREKTİĞİNİ BELİRTTİ

Adana Valisi Süleyman Elban, Ramazan ayında korona virüs tedbirlerine sıkı sıkıya uyulması ve tedbirli olunması gerektiğini belirterek, “Hiçbir vatandaşımız tedbiri elden bırakmamalı. Vatandaşlarımızın rehavete kapılmasına izin vermeyelim” dedi.

Vali Elban, Adana’nın ilçelerinin genel durumunu değerlendirmek üzere mülki idare amirleriyle bir araya geldi. Valilik toplantı salonunda yapılan ve vali yardımcılarıyla kaymakamların katılım gösterdiği toplantıda, Adana’nın genel durumunun yanı sıra kentin tüm ilçelerinde yapılan çalışmalar masaya yatırıldı.

Vali Elban, ilde başta eğitim faaliyetleri, sağlık hizmetleri, güvenlik faaliyetleri olmak üzere verilen tüm kamu hizmetlerinin ayrıntılarıyla ele alındığı toplantıda yaptığı konuşmada, “Adanalı hemşehrilerimizin daima en iyi kamu hizmetini alabilmeleri için mesai mefhumu gözetmeksizin çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İlimizi sağlıktan eğitime, sanayiden ticarete bulunduğu konumdan hep daha iyi bir yere taşımak ve ilimizi markalaştırmak adına birçok proje üzerinde çalışıyoruz. Çalışmaya da devam edeceğiz. Projelerimizi yaparken her zaman birlikte iş birliği içinde çalışacak, birlikte hep daha iyiye doğru yol alacağız” dedi.

ETİKETLER:
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ