Site rengi

Tasarım

Geniş
Kutulu
Vatandaşa Hizmet

Yeni yıl fırsatları Teknosa’da

TEKNOSA, YENİ YILI TEKNOLOJİ ÜRÜNLERİYLE KARŞILAMAK İSTEYENLERE AKILI TELEFONDAN TELEVİZYONA, TABLETTEN ELEKTRİKLİ SÜPÜRGEYE BİNLERCE ÜRÜNDE KAÇIRILMAYACAK FIRSATLAR SUNUYOR.

Yeni yıl fırsatları Teknosa’da

Teknosa, yeni yılı teknoloji ürünleriyle karşılamak isteyenlere akılı telefondan televizyona, tabletten elektrikli süpürgeye binlerce üründe kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor.

Teknosa, yeni yıla özel indirimleri ile hem kendini hem sevdiklerini mutlu etmek isteyen teknoloji severleri binlerce ürünle buluşturuyor. Akılı telefondan televizyona, tabletten elektrikli süpürgeye kadar birçok ürünün yer aldığı kampanya, Teknosa’nın 69 ildeki 200’ü aşkın satış noktası ile online satış kanallarında 24-31 Aralık tarihleri arasında geçerli olacak.

Teknosa’da indirimli fiyatların yanı sıra, hızlı teslimat seçenekleri de tüketicilerin alışveriş yolculuğunu kolaylaştırıyor. Tercihe göre aynı gün teslimat veya ‘mağazadan teslim al’ gibi farklı alternatiflerden yılbaşı alışverişlerinde de yararlanmak mümkün. Alışverişlerinde online kanalları tercih eden müşteriler, webchat, whatsapp ve telefon kanallarından destek hizmeti alabildikleri gibi satın almak istediği ürünü görmek ve Teknosa satış ekiplerinden birebir bilgi almak isteyenler de Teknosa.com üzerinden videochat ile sanal bir mağaza deneyimi yaşayabilecek.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ