Site rengi

Tasarım

Geniş
Kutulu
Vatandaşa Hizmet

Zeki Aygün, MHP yönetimi ile bir araya geldi

MHP İLÇE YÖNETİMİ İLE BİR ARAYA GELEN DERİNCE BELEDİYE BAŞKANI ZEKİ AYGÜN, “CUMHUR İTTİFAKI OLARAK İLÇEMİZE BUGÜNE DEK BİRÇOK ÖNEMLİ PROJE KAZANDIRDIK VE ÇALIŞMALARIMIZA AYNI KARARLILIKLA DEVAM EDİYORUZ” DEDİ.

MHP ilçe yönetimi ile bir araya gelen Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, “Cumhur İttifakı olarak ilçemize bugüne dek birçok önemli proje kazandırdık ve çalışmalarımıza aynı kararlılıkla devam ediyoruz” dedi.

MHP Derince İlçe Başkanı Zeki Omurca ve ilçe yönetiminin yer aldığı toplantıda, AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan ve Başkan Yardımcısı Ramazan Bostan da hazır bulundu. İlçede hizmete sunulan projelerin değerlendirildiği toplantıda Başkan Aygün, çalışmalardaki son durumla ilgili bilgiler vererek MHP ilçe yöneticilerinin görüş ve önerilerini dinledi. Cumhur İttifakı çatısı altında ilçeye birbirinden önemli projeler kazandırdıklarını belirten Başkan Aygün, “Hamdolsun Cumhur İttifakı olarak ilçemize bugüne dek birçok önemli proje kazandırdık ve çalışmalarımıza aynı kararlılıkla devam ediyoruz. Tek gayemiz halkımıza hizmet etmek. Rabbim bu yolda birlik ve beraberliğimizi daim eylesin” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ