Site rengi

Tasarım

Geniş
Kutulu
Vatandaşa Hizmet

AHİD’den Zabıta Haftası ziyareti

ANKARALILAR VE ANKARA’YA HİZMET EDENLER DERNEĞİ (AHİD) GENEL BAŞKANI HİLMİ YAMAN VE YÖNETİM KURULU ÜYELERİ ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ZABITA DAİRE BAŞKANI MUSTAFA KOÇ’U ZİYARET ETTİ.

AHİD’den Zabıta Haftası ziyareti

Ankaralılar ve Ankara’ya Hizmet Edenler Derneği (AHİD) Genel Başkanı Hilmi Yaman ve yönetim kurulu üyeleri Ankara Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Mustafa Koç’u ziyaret etti.

Zabıta Haftası’nın 195. Yıldönümü nedeniyle gerçekleştirilen ziyarette Genel Başkan Hilmi Yaman, “7 gün 24 saat sürekli sahalarda olan, vatandaşlarımızın huzuru ve esenliği için düzenli ve güvenli yaşam alanı hazırlayan belediye zabıtalarımızı bu önemli haftada yalnız bırakmak istemedik. Bugüne kadar olan tüm çalışmalarından dolayı başta belediye zabıtalarımız olmak üzere tüm zabıta teşkilatımızın haftasını kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum ”dedi.

Başkent Zabıtasının; insanı önceleyen, esnaf dostu, kadınlara ve dezavantajlı bireylere pozitif ayrımcılığı benimseyen, çağdaş bir anlayışla hizmet etme azim ve kararında olduklarını vurgulayan Zabıta Daire Başkanı Mustafa Koç, “Dünyamız ve ülkemizin 1,5 yılı aşkın zamandan beri sürdürdüğü pandemi mücadelesinin Başkentimizdeki kahramanlarından biri de Zabıta Teşkilatıdır. Gece gündüz, pandemi koşullarında ve mesai mefhumu gözetmeksizin esnafımız ve halkımızın yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Emek ve alın terimizin pandemi mücadelesine katkılarını halkımız da bilmektedir. Cumhuriyetimizin Başkentinde bereket ve huzuru hakim kılmak için doğruluk, iyi ahlak, profesyonel hizmet, adalet, eşitlik ve muhabbetle hizmet etmeye devam edeceğiz”açıklamasında bulundu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ