Site rengi

Tasarım

Geniş
Kutulu
Vatandaşa Hizmet

Ankara Büyükşehir Belediyesinden Muharrem ayında başkentlilere aşure ikramı

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, MUHARREM AYI NEDENİYLE BAŞKENTLİLERE AŞURE İKRAMINDA BULUNDU. BELPA MUTFAĞI’NDA HAZIRLANAN AŞURELER, BAŞKENT’TEKİ BİRÇOK HASTANEDE SAĞLIK ÇALIŞANLARI, HASTA YAKINLARI VE ESNAFA İKRAM EDİLDİ.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Muharrem ayı nedeniyle başkentlilere aşure ikramında bulundu. BelPa Mutfağı’nda hazırlanan aşureler, Başkent’teki birçok hastanede sağlık çalışanları, hasta yakınları ve esnafa ikram edildi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Muharrem ayı nedeniyle başkentlilere aşure ikramında bulundu. Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı bünyesinde hizmet veren Belpa Mutfağı’nda hazırlanan aşureler, başkentte birçok hastanede sağlık çalışanları başta olmak üzere hasta yakınları ve esnafa, camilerde ise cuma namazından sonra vatandaşlara dağıtıldı. Muharrem ayının başlamasıyla birlikte aşure ikramının yapıldığı noktalardan biri de 15 Temmuz Kızılay Milli İrade Meydanı oldu.

Sosyal medya hesapları üzerinden Muharrem ayı nedeniyle bir mesaj yayımlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, “Bereketiyle gelen Muharrem ayının 10. gününde hüznü de sevinci de bir arada yaşıyoruz. Aşure gününde birliğimizin ve beraberliğimizin pekişmesini diliyor, Hazreti Hüseyin ve tüm Kerbela şehitlerimizi rahmetle anıyorum” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ