Site rengi

Tasarım

Geniş
Kutulu
Vatandaşa Hizmet

Canbolat Paşa Gençlik Merkezi’nin sosyal faaliyetleri sürüyor

BİRLEŞMİŞ MİLLETLER ÇOCUKLARA YARDIM FONU (UNICEF) İLE KİLİS BELEDİYESİ İŞBİRLİĞİNDE AÇILAN CANBOLAT PAŞA GENÇLİK MERKEZİ’NİN SOSYAL FAALİYETLER ARALIKSIZ SÜRÜYOR.

Canbolat Paşa Gençlik Merkezi’nin sosyal faaliyetleri sürüyor

Birleşmiş Milletler Çocuklara Yardım Fonu (UNICEF) ile Kilis Belediyesi işbirliğinde açılan Canbolat Paşa Gençlik Merkezi’nin sosyal faaliyetleri aralıksız sürüyor.

14 Ekim 2021 tarihinde Restorasyonu tamamlanarak hizmete alınan Tekye Mahallesindeki Canbolat Paşa Gençlik Merkezinde Müzik, resim, bilgisayar programlama, dil kursları dersleri başta olmak üzere bir çok sosyal faaliyet yürütülüyor,

Kilis Belediye Başkanı Servet Ramazan, Tarihi mirasa sahip çıkarak restore edilen Gençlik Merkezinde gençlerimize hizmet vermeye başlandığını ifade ederek, “ Tarihi Canbolat Paşa Gençlik Merkezi’mizde müzik, resim, bilgisayar programlama ve dil kursları olarak dersler verilmektedir. Geliştiren ve üreten bir Türkiye, gençlerin desteklenmesiyle mümkün olacaktır. Restorasyonda ve Gençlik Merkezi yapımında emeği geçen herkesi yürekten kutluyorum” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ