Site rengi

Tasarım

Geniş
Kutulu
Vatandaşa Hizmet

Minikler bu kütüphaneyi çok sevdi

KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI İLE ALTINDAĞ BELEDİYESİ TARAFINDAN HAYATA GEÇİRİLEN BEBEK KÜTÜPHANESİ VE ÇOCUK OYUN EVİ, MİNİK KULLANICILARLA DOLUP TAŞIYOR. MİNİKLER VE AİLELERİ, KÜTÜPHANEYE BÜYÜK İLGİ GÖSTERİYOR.

Minikler bu kütüphaneyi çok sevdi

Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Altındağ Belediyesi tarafından hayata geçirilen Bebek Kütüphanesi ve Çocuk Oyun Evi, minik kullanıcılarla dolup taşıyor. Minikler ve aileleri kütüphaneye büyük ilgi gösteriyor.

Altındağlı minikler ve aileleri Bebek Kütüphanesi ve Çocuk Oyun Evi’ni çok sevdi. Günün her saati minik kullanıcılarla dolup taşan kütüphane, çocukların neşeli cıvıltılarının adresi oldu. Bu kütüphaneyi hayata geçirmekle çok önemli bir eksiği giderdiklerini söyleyen Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı “Rengarenk ve sıcacık bir merkez oluşturduk. Bu güzel kütüphane ve oyun evini hayata geçirdiğimiz için çok mutluyuz. Merkezimiz hizmete girdiği andan itibaren büyük ilgi gördü. Çocuklarını buraya getiren, onlarla kaliteli vakit geçirmek için emek veren tüm ebeveynlere çok teşekkür ediyoruz. Tüm miniklerimizi kütüphanemize bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Bebek ve çocukların çok erken dönemde kitaplarla etkileşiminin, onların gelişimi üzerinde çok olumlu etkileri olduğunu vurgulayan Başkan Balcı şunları kaydetti:

“Kütüphanemizin mümkün olduğunca çok çocuğa ulaşabilmesi için ne gerekiyorsa yaptık. 0-3 yaş bebeklere ve 3-6 yaş çocuklara hitap edebilmesi, onların ilgisini çekebilmesi için her şeyi düşündük, her detay üzerinde titizlikle çalıştık. Böyle olunca da, kütüphanemiz minik kullanıcılarımız tarafından çok sevildi. Kütüphanemizde hafta içi 4 gün öğleden önce ve öğleden sonra 1’er saat olmak üzere, minik kullanıcıların ilgisini çeken etkinlikler düzenleniyor. Merkezimizden faydalanmak isteyenler Karapürçek 421’inci caddede bulunan kütüphanemize bizzat gelerek kayıt yaptırıp, bilgi alabilirler.”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ