Site rengi

Tasarım

Geniş
Kutulu
Vatandaşa Hizmet

Ünlü sanatçı Tuğba Özay ve sporcu Nagihan Karadere’ye yoğun ilgi

SANATÇI TUĞBA ÖZAY VE MİLLİ SPORCU NAGİHAN KARADERE İSTANBUL SULTANBEYLİ’DE GÜZELLİK MERKEZİNİN 7. YILDÖNÜMÜ LANSMANINA KATILDI. EPİLADY KİŞİSEL BAKIM SALONU’NUN 7. YILI LANSMANNA KATILAN ÖZAY VE KARADERE’YE YOĞUN İLGİ OLUŞTU.

Ünlü sanatçı Tuğba Özay ve sporcu Nagihan Karadere’ye yoğun ilgi

Sanatçı Tuğba Özay ve milli sporcu Nagihan Karadere İstanbul Sultanbeyli’de güzellik merkezinin 7. yıldönümü lansmanına katıldı. Epilady Kişisel Bakım Salonu’nun 7. yılı lansmanna katılan Özay ve Karadere’ye yoğun ilgi oluştu.

İşletme Sahibi Nuriye Hagi Atak, ”Bugün 7. yıldönümümüzü kutluyoruz. Bizi yalnız bırakmayan dostlarımıza tek tek teşekkür ederim. Yaptığımız hizmetlerle kurumsallaşma yolunda ciddi şekilde ilerlediğimiz için çok mutluyum” dedi.

Bu süreçte kendisini yalnız bırakmayan en başta Tuğba Özay ve Nagihan Karadere’ye teşekkür eden Atak, “Biz 2015 yılında hizmet vermeye başladık ama bunun 7 yıllık bir İstanbul geçmişi var. Bu yüzden kendimi çok şanslı hissediyorum. Üyelerimin de şanslı bir noktada olduklarını düşünüyorum. Bundan sonra daha çok yenilikler ve farklı tekniklerle daha uzun yıllar İstanbul’da hizmet edeceğim“ şeklinde konuştu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ