Site rengi

Tasarım

Geniş
Kutulu
Vatandaşa Hizmet

Ankara Büyükşehir’in canlı ihale sayısı bin 595’e ulaştı

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDE MAL VE HİZMET ALIM İHALELERİ ABB TV, YOUTUBE KANALI İLE SOSYAL MEDYA HESAPLARI ÜZERİNDEN CANLI OLARAK YAYINLANMAYA DEVAM EDİYOR. MAYIS 2019’DAN İTİBAREN BAŞLATILAN UYGULAMA İLE BUGÜNE KADAR CANLI YAYINLANAN İHALE SAYISI BİN 595’E ULAŞTI. CANLI YAYINLANAN İHALELER BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ HİZMET BİNALARINDAKİ EKRANLARDAN DA TAKİP EDİLEBİLİYOR.

Ankara Büyükşehir Belediyesinin Mayıs 2019’da başlattığı uygulama ile canlı yayınladığı ihale sayısı bin 595’e ulaştı.

Ankara Büyükşehir Belediyesinin hayata geçirdiği canlı yayınlanan mal ve hizmet alım ihaleleri, vatandaşlar ve firmalar tarafından ilgiyle takip edilmeye devam ediyor. ABB TV, Youtube ve sosyal medya hesapları üzerinden 8 Mayıs 2019 tarihinden bugüne kadar canlı yayınlanan ihale sayısı bin 595 oldu. 26 aydır bu uygulamayı sürdüren Büyükşehir Belediyesi, şeffaflık ve hesap verilebilirlik ilkesi gereği mayıs ayında 74, haziran ayında ise 83 ihaleyi daha canlı olarak yayınlarken, tüm mal ve hizmet alım ihaleleri Büyükşehir Belediyesi hizmet binasındaki ekranlardan da hem çalışanlar hem de ziyaretçiler tarafından takip edilebiliyor.

“Diğer belediyelere destek vermeye hazırız”

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, insan odaklı sosyal belediyecilik anlayışının canlı yayınlanan ihaleler sayesinde geliştiğine dikkat çekerek, “Canlı yayınlara geçme konusunda eksiklikleri olan belediyeler varsa, bu konudaki en tecrübeli belediye olarak teknik destek vermeye hazırız. Bu şeffaf yönetim anlayışının ülkemiz geneline yayılması bizi sadece mutlu eder. Tabii ki bunun öncülüğünü Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak bizim yapmamız da ayrı bir gurur kaynağı olarak tarihteki yerini alacak. Her şey şeffaf, açık, vatandaşın gözünün önünde olunca kırımlar da artıyor. Hem halkın parasını doğru harcıyorsunuz hem de sizden kimse ihale istemiyor, sizi zorlayamıyor. Bu büyük bir konfor. Vatandaşın parasını yine vatandaşa harcayarak sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini sergiledik” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ