Site rengi

Tasarım

Geniş
Kutulu
Vatandaşa Hizmet

Başkan Kılıç: “İlçemiz son 50 yılın en yoğun kar yağışına maruz kaldı”

BAFRA BELEDİYE BAŞKANI HAMİT KILIÇ, BAŞTA KAR TEMİZLEME ÇALIŞMALARI OLMAK ÜZERE İLÇEDE FEDAKÂRCA ÇALIŞAN BELEDİYE PERSONELİ İLE BİR ARAYA GELEREK EMEKLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR ETTİ. BAŞKAN KILIÇ, GEÇEN GÜNLERDE BAFRA’DA MEYDANA GELEN YOĞUN KAR YAĞIŞI SIRASINDA VE SONRASINDA ŞEHRİN HER BÖLGESİNDE KAR VE TUZLAMA ÇALIŞMASI YAPARAK VATANDAŞLARIN GÜNLÜK YAŞANTISININ OLUMSUZ YÖNDE ETKİLENMEMESİ İÇİN GAYRET GÖSTEREN FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ VE TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ PERSONELLERİYLE DÜZENLENEN YEMEKTE BİR ARAYA GELDİ.

Başkan Kılıç: “İlçemiz son 50 yılın en yoğun kar yağışına maruz kaldı”

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, “İlçemiz son 50 yılın en yoğun kar yağışına maruz kaldı. Gece-gündüz demeden karla mücadele çalışması yürüttük. Hepimizin tek ortak hedefi var. O da Bafra halkına hizmet etmektir” dedi.

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, başta kar temizleme çalışmaları olmak üzere ilçede fedakârca çalışan belediye personeli ile bir araya gelerek emeklerinden dolayı teşekkür etti. Başkan Kılıç, geçen günlerde Bafra’da meydana gelen yoğun kar yağışı sırasında ve sonrasında şehrin her bölgesinde kar ve tuzlama çalışması yaparak vatandaşların günlük yaşantısının olumsuz yönde etkilenmemesi için gayret gösteren Fen İşleri Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü personelleriyle düzenlenen yemekte bir araya geldi. Alparslan Türkeş Parkı Sosyal Tesislerinde çok sayıda personelle bir toplantı yapan Başkan Kılıç, kar ve buz temizliği konusunda çok büyük özveri ile çalışan personellerini tebrik etti.

Başkan Kılıç, “Geçtiğimiz hafta, tüm Türkiye’de olduğu gibi Bafra’mızda da yoğun bir kar yağışı ile geçti. İlçemiz son 50 yılın en yoğun kar yağışına maruz kaldı. Mahallelerimizde karın olumsuz etkilerini gidermek, kapanan güzergâhların açılmasını sağlamak, araç ve yaya ulaşımının sorunsuz bir şekilde yapılması için gece-gündüz demeden çalışma yürüttük” diye konuştu.

“Bizler büyük bir aileyiz. Bu ailenin içerisinde başarı ve buna bağlı olarak birlik ve beraberlik var” diyen Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç sözlerini şöyle tamamladı:

“Hepimizin tek ortak hedefi var. O da Bafra halkına hizmet etmektir. Bugüne kadar Allah’a şükürler olsun çok büyük yol kat ettik. Gecemizi gündüzümüze katarak çalıştık. Çalışmalarımız devam ediyor. İlçemize en iyi şekilde hizmet için de hepimiz seferber olacağız ve arzulanan Bafra için çalışacağız. Ayrımcı değil bütünleştirici ve birleştirici olacağız. Bunu da hep birlikte gerçekleştireceğimize inanıyorum.”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ