Site rengi

Tasarım

Geniş
Kutulu
Vatandaşa Hizmet

Başkan Özdemir’den Kaymakam Yılmaz’a kılıç

HAVZA BELEDİYE BAŞKANI SEBAHATTİN ÖZDEMİR, SON AÇIKLANAN İÇİŞLERİ BAKANLIĞI KARARNAMESİ İLE MÜLKİYE MÜFETTİŞLİĞİ GÖREVİNE ATANAN HAVZA KAYMAKAMI METİN YILMAZ’A VEDA ZİYARETİ GERÇEKLEŞTİREREK KILIÇ HEDİYE ETTİ.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, son açıklanan İçişleri Bakanlığı kararnamesi ile mülkiye müfettişliği görevine atanan Havza Kaymakamı Metin Yılmaz’a veda ziyareti gerçekleştirerek kılıç hediye etti.

Havza Kaymakamlığı makamında gerçekleşen ziyarette Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, “İlçemizde görev yaptığınız hizmetler için size teşekkür ederim. Görevler ve makamlar geçici. Önemli olan bu süre içerinde bulunduğumuz yerlerde yapmış olduğumuz hizmetler ve kurulan iyi ilişkilerdir. Kaymakamımıza her zaman kapımız da gönlümüz de açık” dedi.

Kaymakam Metin Yılmaz ise Özdemir’e teşekkür ederek, “Havza’da çalıştığım süre içerisinde esnafımız, siyasetçilerimiz, iş adamlarımız, muhtarlarımız ve çiftçilerimizle dostane bir çalışmalarımız oldu. Yaptığımız çalışmalar ve projelerimize destek olan herkese teşekkür ederim. Her zaman kapım size açıktır” diye konuştu.

Başkan Özdemir ziyaretin sonunda Kaymakam Yılmaz’a kılıç hediye etti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ