Site rengi

Tasarım

Geniş
Kutulu
Vatandaşa Hizmet

Şerifoğulları: 56 projeyi yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz

BELEDİYE BAŞKANI ŞAHİN ŞERİFOĞULLARI, VAATLERİ DOĞRULTUSUNDA İKİ YILDA GERÇEKLEŞTİRDİĞİ HİZMETLERİ, ‘HİZMETTE 2. YIL TANITIM PROGRAMI’NDA PAYLAŞTI.

Seçim öncesi açıkladıkları 100 projenin 56’sını 2 yıl içerisinde yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, “İnşaAllah, görev süremiz bittiğinde de 11 ana başlıkta 100 projemizin en az yüzde 95’ini yaparak şehrimize vermiş olduğumuz sözün arkasında durabilme adına samimiyet ve gayret diyeceğiz, aynı zamanda tevazuyu da elden bırakmayacağız” dedi.

Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, seçim vaatleri doğrultusunda iki yılda yaptıkları çalışmaları, “Aşkla çalıştık, Gururla Sunuyoruz” sloganıyla düzenlenen ’Hizmette 2. Yıl Tanıtım Programı’nda detayları ile anlattı. Bir otelde düzenlenen programa Vali Erkaya Yırık, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Mehmet Hadi Tunç, AK Parti Elazığ Milletvekilleri Zülfü Tolga Ağar, Metin Bulut, CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, ilçe, belde belediye başkanları, ilgili daire ve kurum müdürleriyle pandemi nedeniyle kısıtlı sayıda davetliler katıldı. Programda Başkan Şerifoğulları’nın yaptığı ve yapımı süren çalışmaların önceki ve son halini içeren kısa anlatımlı video kliplerle aktarması sayesinde 24 Ocak’ta 2020’de büyük bir depremi yaşayan şehirdeki değişimler gözler önüne serildi.

Programın ilk kısmının ardından söz alan Vali Erkaya Yırık, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Mehmet Hadi Tunç, AK Parti Elazığ Milletvekilleri Zülfü Tolga Ağar, Metin Bulut ile CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol’da, kentte pandemi ve depreme rağmen projeleri tek tek hayata geçiren Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ve emeği geçenlere teşekkür etti.

ETİKETLER:
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ