Site rengi

Tasarım

Geniş
Kutulu
Vatandaşa Hizmet

Demirtaş: “Hizmet için çalışıyoruz”

ZİYARETİN SONUNDA KD. ALBAY FERHAN IŞIK, 6 BİN ASKER İLE ATATÜRK’ÜN SİLUETİNİN OLUŞTURULDUĞU FOTOĞRAFI BAŞKAN DEMİRTAŞ’A HEDİYE ETTİ.

Çorum Askere Alma Bölge Başkanı ve Garnizon Komutanı Kd. Albay Ferhan Işık, İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş’ı makamında ziyaret etti.

Ziyaretten büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Kd. Albay Ferhan Işık, “Belediyelerimiz bizleri en çok destekleyen kurumlar. Eminim ki İlkadım Belediyemizin de buradaki garnizon komutanlığında büyük emek ve destekleri var. Yerel yönetimler bulunduğu il ve ilçede her zaman ihtiyacımız olduğu anlarda yanımızda olup, bizlere destek veriyor. Bu manada ilçenizdeki katkılarınızdan ve desteklerinizden dolayı sizlere teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

“Her alanda hizmet için çalışıyoruz”

Şehirde tüm kurumlarla iletişim halinde olduklarını ve ellerinden geldikçe de tüm kurumlara destek olmaya çalıştıklarını ifade eden İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, “Eğitimden sağlığa, asayişten spora kadar her alanda vatandaşlarımıza hizmet sunmaya çalışıyoruz. Her yapılan hizmet ilçemizi, şehrimizin bir adım daha ileriye gitmesini sağlıyor. Belediyemiz olarak pandemi öncesinde ve sonrasında da aktif bir şekilde çalışarak rutin faaliyetler dışında kente değer katan vizyon projeleri ortaya koymak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sonuçta kazanan şehrimiz ve ülke oluyor” diye konuştu.

Ziyaretin sonunda Kd. Albay Ferhan Işık, 6 bin asker ile Atatürk’ün siluetinin oluşturulduğu fotoğrafı Başkan Demirtaş’a hediye etti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ