Site rengi

Tasarım

Geniş
Kutulu
Vatandaşa Hizmet

Gürpınar’a doğalgaz müjdesi

VAN’IN GÜRPINAR BELEDİYE BAŞKANI HAYRULLAH TANIŞ, ENERJİ VE TABİİ KAYNAKLAR BAKANI FATİH DÖNMEZ İLE YAPTIĞI TOPLANTI SONRASI GÜRPINAR’A 2022 YILINDA DOĞALGAZ ENERJİSİNİN ENTEGRE EDİLECEĞİNİ BİLDİRDİ.

Van’ın Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez ile yaptığı toplantı sonrası Gürpınar’a 2022 yılında doğalgaz enerjisinin entegre edileceğini bildirdi.

Doğalgazın ilçeye gelmesi için iki yıldır yoğun bir çalışma yürüten Başkan Tanış, taşımalı sistem ile ilçenin doğalgaz ihtiyacının karşılanacağını söyledi. Doğalgazın Gürpınar için önemli bir ihtiyaç olduğunu belirten Başkan Tanış, “Bugün itibariyle Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımızla yaptığımız toplantı neticesinde ilçemizin yıllardır hasretini çektiği doğalgaz enerjisini ilçemize getiriyoruz. Bakanımızla yaptığımız istişare toplantısında ilk etapta taşımalı sistemle doğalgaz enerjisini ilçemize entegre edeceğiz. Doğalgazın gelmesiyle birlikte yeni konut ve yaşam alanlarını ilçemize kazandırmak için çalışma başlatacağız. Bu sayede Gürpınar’da çalışanın, Gürpınar’da kalarak yerel ekonomi ve kalkınmaya katkı sağlamasını gerçekleştireceğiz. Başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere AK Parti hükümetimiz, bakanımız, milletvekillerimiz ve il başkanımıza tüm Gürpınarlılar adına teşekkürlerimi sunuyorum. ‘Yapacak işimiz, millete sözümüz var’ şiarıyla çıktığımız bu yolda nice çalışmayı aziz Gürpınarlı hemşehrilerimizin hizmetine sunmaya devam edeceğiz” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ