Site rengi

Tasarım

Geniş
Kutulu
Vatandaşa Hizmet

Kilis’te her mahalleye taziye evi projesi devam ediyor

KİLİS BELEDİYE BAŞKANI SERVET RAMAZAN, HER MAHALLEYİ TAZİYE EVİ PROJESİ KAPSAMINDA BİR TAZİYE EVİNİN TAMAMLANDIĞINI, 4 TAZİYE EVİNİN DE YAPIMININ DEVAM ETTİĞİNİ SÖYLEDİ.

Kilis Belediye Başkanı Servet Ramazan, her mahalleye taziye evi projesi kapsamında bir taziye evinin daha tamamlandığını açıkladı. Ramazan, 4 taziye evinin yapımının da devam ettiğini söyledi.

Kilis Belediye Başkan Servet Ramazan, hedeflerinin her mahalleye bir taziye evi yaptırmak olduğunu ifade etti. Bu kapsamda çalışmaların devam ettiğini vurgulayan Ramazan, “Taziye evleri hayır sever iş insanları tarafından yaptırılıyor. Taziye geleneği, kültürümüzün ayrılmaz bir parçasıdır. Hedefimiz ilimizdeki tüm mahallelerimize taziye evleri kazandırmak ve cenaze sahibi komşularımızın bir nebze olsa acılarını paylaşabilmektir. Mahallelerimizde taziye evleri, kurslar ve toplantılar için düzenli, planlı ve programlı mekanlarımızın inşaatları tüm hızıyla devam ediyor. En kısa sürede toplum merkezlerimizin ve taziye evlerinin inşaatını tamamlayarak halkımızın hizmetine sunacağız” ifadelerini kullandı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ