Site rengi

Tasarım

Geniş
Kutulu
Vatandaşa Hizmet

Mamak’ta asfalt çalışmaları devam ediyor

MAMAK FEN İŞLERİ YATIRIMLARINI 2021 YILINDA DA ARTIRARAK DEVAM ETTİRİYOR. İMARA UYGUN YAPILAŞMASINI TAMAMLAYAN MAHALLELERİNİN ÜST YAPI EKSİKLİKLERİNİ HIZLI BİR ŞEKİLDE TAMAMLAYAN MAMAK BELEDİYESİ, KALİTELİ, GÜVENLİ VE KONFORLU YOL HİZMETİ İÇİN ASFALT VE KALDIRIM ÇALIŞMALARINI ARALIKSIZ SÜRDÜRÜYOR.

Mamak fen işleri yatırımlarını 2021 yılında da artırarak devam ettiriyor. İmara uygun yapılaşmasını tamamlayan mahallelerinin üst yapı eksikliklerini hızlı bir şekilde tamamlayan Mamak Belediyesi, kaliteli, güvenli ve konforlu yol hizmeti için asfalt ve kaldırım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Mamak Belediyesi, bu yılın başından itibaren 10 milyon 659 bin 50 kg asfalt serimi gerçekleştirdi. Hizmetteki başarı çıtasını her yıl biraz daha yukarıya çıkarmanın gayreti içerisinde olduklarını belirten Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, bütün dünyayı etkileyen korona virüs salgınıyla mücadele ederken, temel belediyecilik hizmetlerini de aksatmadan sürdürdüklerini kaydetti.

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Başkan Köse, “Fen işleri yatırımlarında başarılı bir yılı geride bıraktık. Şehirleşen mahallelerimizin yollarını asfalt ve kaldırım çalışmasıyla konforlu hale getirirken, yeni yollar açtık. Biz, kendisiyle yarışan, yaptıklarını asla yeterli görmeyen bir belediyeyiz. Hemşehrilerimiz, hizmetin en güzelini hak ediyor ilkesiyle geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi 2021’de de azimle çalışmaya devam edeceğiz. Daha çok çalışacağız ve hizmetlerimize yenilerini ekleyeceğiz. Büyüyen nüfus göz önünde bulundurularak yapılmış, asfalt ve kaldırımları sorunsuz, yeni yolları açılmış bir ilçe olacağız. İlçemiz geliştikçe artan nüfusumuzla birlikte hizmet alanımız da gelişiyor. Serilen tonlarca asfalt, yeni açılan kilometrelerce yol, Mamak’ın geleceğine yapılan yatırımdır“ dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ