Site rengi

Tasarım

Geniş
Kutulu
Vatandaşa Hizmet

“Siyaset, eser üreterek millete hizmet etmektir”

AK PARTİ KÜTAHYA İL BAŞKANI SEBAHATTİN CEYHUN, ÖNCEKİ DÖNEM İL BAŞKANLARI İLE ‘HEDEF 2023 YOLUNDA’ İSTİŞARE TOPLANTISI DÜZENLEDİKLERİNİ İFADE ETTİ.

AK Parti Kütahya İl Başkanı Sebahattin Ceyhun, önceki dönem il başkanları ile ’Hedef 2023 yolunda’ konulu istişare toplantısı düzenlediklerini ifade etti.

Toplantı sonrası konuşan Başkan Ceyhun, “Siyaset demek ülke için eser üretmek, millete hizmet etmek demektir. Bizler de AK Parti çatısı altında ülkemize şehrimize hizmet etmenin gururunu onurunu yaşıyoruz.Önceki dönemlerde Memleket sevdası ile bu kutlu bayrağı taşıyan kıymetli il başkanlarımız, Nurullah Kayalı, M.Şükrü Nazlı, İsmail Dayıoğlu, Mustafa Yenipazar, Kamil Saraçoğlu ve Ali Çetinbaş ile samimi bir ortamda bira raya gelerek hizmet sevdamızı birleştirdik. Hedef 2023 yolunda istaşarelerimizi gerçekleştirdik. Onların tecrübeleri bizler için çok kıymetli önemli. AK Parti sevdası için bizlere vakit ayıran kıymetli başkanlarıma ve bu zamana kadar Teşkilatımızın her kademesinde azimle özveriyle fedakarlıkla görev alan tüm dava kardeşlerime teşekkür eder şükranlarımı sunarım. Sevdamız Kütahya. Sevdamız Türkiye. Hedef 2023.Durmak yok yola devam” diye konuştu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ