Site rengi

Tasarım

Geniş
Kutulu
Vatandaşa Hizmet

AK Parti Bahçesaray İlçe Başkanlığından aşı seferberliğine destek

AK PARTİ BAHÇESARAY İLÇE BAŞKANI CUMALİ SABIRLI BAŞKANLIĞINDAKİ PARTİLİLER, AŞI SEFERBERLİĞİNE DESTEK VERMEK İÇİN TOPLUCA AŞI OLDU.

AK Parti Bahçesaray İlçe Başkanı Cumali Sabırlı başkanlığındaki partililer, aşı seferberliğine destek vermek için topluca aşı oldu.

Türkiye, korona virüsü salgını sürecinde hem hastane hizmetleriyle hem de aşılama planlamasıyla dünyaya örnek olmaya devam ediyor. En fazla aşılama yapan ülkelerin arasına giren Türkiye, olumsuz arazi şartlarına rağmen en ücra köşelerde yürüttüğü aşı çalışmalarıyla da dünyada adını sıkça duyurdu. Bu kapsamda Bahçesaray Toplum Sağlığı Merkezi tarafından ilçe merkezinde kurulan aşı standında randevusuz aşı yapılmaya devam ediyor.

AK Parti Bahçesaray İlçe Başkanı Cumali Sabırlı başkanlığındaki partililer de bugün aşı standını ziyaret ederek, seferberliğe destek oldu. Burada açıklamalarda bulunan Başkan Sabırlı, AK Parti olarak başlatılan aşı seferberliğe destek olmak için toplu olarak aşı olmaya geldiklerini belirterek, “Tüm halkımızı aşı olmaya davet ediyoruz. Bu hastalığı aşılanarak yenebiliriz. Destek veren herkese teşekkür ederim. İlçe sağlık ekibimize de fedakar çalışmalarından dolayı çok teşekkür ederim. Aşı olalım, sağlıklı olalım” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ