Site rengi

Tasarım

Geniş
Kutulu
Vatandaşa Hizmet

Düzce’de aşılama alanları belirlendi

DÜZCE VALİLİĞİ KORONA VİRÜS SALGINI İLE MÜCADELE KAPSAMINDA ŞEHRİN DÖRT BİR YANINDA AŞILAMA ÇALIŞMALARININ DEVAM ETTİĞİNİ BELİRTEREK TÜM HASTANE VE SAĞLIK MERKEZLERİNDE AŞILAMA NOKTALARININ OLUŞTURULDUĞUNU AÇIKLADI.

DÜZCE(İHA) – Düzce Valiliği Korona virüs salgını ile mücadele kapsamında şehrin dört bir yanında aşılama çalışmalarının devam ettiğini belirterek tüm hastane ve sağlık merkezlerinde aşılama noktalarının oluşturulduğunu açıkladı.

Düzce Valiliği’nin koordinesinde Düzce’de aşılama noktaları belli oldu. Tüm sağlık tesislerinin temsilcileri ile yapılan toplantı sonrasında Düzce’de tüm hastane ve sağlık merkezlerinde aşılama çalışmaları yapılacak. Düzce Valiliği’nden yapılan açıklamada: “ Normalleşme döneminde kısıtlamaların giderek azalacağı ancak bireysel tedbirlerin öne çıkacağı ve yaygın aşılama ile güçlendirilmiş bir uygulama hedefliyoruz. Bu bağlamda, Valiliğimiz koordinesinde; Düzce Atatürk Devlet Hastanesi, Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi hastanesi, Akçakoca Devlet Hastanesi, İlçe Entegre Hastaneleri, Toplum Sağlığı Merkezi (Sağlıklı Hayat Merkezi), Cumayeri Toplum Sağlığı Merkezi, Aile Hekimliği Merkezlerinde Covid-19 aşısı yapılmaktadır. 40 Yaş üzeri tüm vatandaşlarımız, 40 yaş altında ise SGK ‘ya kayıtlı (20 yaşa kadar) ve kronik rahatsızlığı olan tüm vatandaşlarımıza aşı hizmeti verilmektedir. 1.OSB, 2.OSB, Gümüşova OSB ve fabrikalarda mobil aşılama hizmetlerimiz planlama dâhilinde yapılmaktadır. Haftasonu ise; Düzce Atatürk Devlet Hastanesi, Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi hastanesi, Akçakoca Devlet Hastanesi, İlçe Entegre Hastaneleri, Toplum Sağlığı Merkezi (Sağlıklı Hayat Merkezi) aşılama işlemleri devam edecektir” ifadelerinde bulunuldu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ