Site rengi

Tasarım

Geniş
Kutulu
Vatandaşa Hizmet

Fizyomer Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Tıp Merkezi, İŞKUR ve Kuyumcular Odası ile protokol imzaladı

PROTOKOL SONRASINDA KONUŞAN ESKİŞEHİR İŞKUR İL MÜDÜRÜ HASAN YOLDAŞ, ‘’FİZYOMER FİZİK TEDAVİ VE REHABİLİTASYON TIP MERKEZİ İLE İŞKUR ARASINDA ÇALIŞANLARIMIZIN İNDİRİMLİ YARARLANMASI ADINA ANLAŞMA İMZALADIK. HAYIRLI OLSUN’’ İFADELERİNİ KULLANDI.

Fizyomer Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Tıp Merkezi ile Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) Eskişehir Şubesi ve Kuyumcular Odası arasında indirim anlaşması imzalandı.

İmzalanan protokoller ile İŞKUR çalışanları ve tüm Kuyumcular Odası üyeleri, Fizyomer Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Tıp Merkezinin sağlık hizmetlerinden indirimli yararlanabilecekler.

Protokol imza töreninde konuşan Fizyomer Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Tıp Merkezi Şirket Müdürü Recep Balcılar İŞKUR ile yapılan bu anlaşma sonrasında, ‘’Fizyomer Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Tıp Merkezi olarak İŞKUR ile yaptığımız anlaşmanın her iki taraf için de hayırlı olmasını dileriz. Kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Protokol sonrasında konuşan Eskişehir İŞKUR İl Müdürü Hasan Yoldaş ise, ‘’Fizyomer Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Tıp Merkezi ile İŞKUR arasında çalışanlarımızın indirimli yararlanması adına anlaşma imzaladık. Hayırlı olsun’’ ifadelerini kullandı.

Tüm Kuyumcular Odası üyelerine yönelik indirimleri içeren anlaşmanın imza töreninde ise Fizyomer Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Tıp Merkezi Şirket Müdürü Recep Balcılar; ‘’Her iki taraf için de hayırlı olmasını diliyorum’ sözlerini kullandı.

Kuyumcular Odası Başkanı Ercan Arıyürek da ‘’Fizyomer Tıp Merkezi ile birlikte üyelerimizin tüm sağlık hizmetlerinden yararlanması için indirim anlaşması imzaladık. Hayırlı olsun” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ