Site rengi

Tasarım

Geniş
Kutulu
Vatandaşa Hizmet

Karantinadaki üniversite öğrencileri büyükşehirin merkezinde misafir ediliyor

KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, KORONA VİRÜS HASTALIĞINA YAKALANAN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNİ “COVİD-19 ÖĞRENCİ İZLEM MERKEZİ’NDE” MİSAFİR EDİYOR.

Karantinadaki üniversite öğrencileri büyükşehirin merkezinde misafir ediliyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, korona virüs hastalığına yakalanan üniversite öğrencilerini “Covid-19 Öğrenci İzlem Merkezi’nde” misafir ediyor.

7-24 sağlık ve güvenlik hizmetinin sunulduğu Covid-19 Öğrenci İzlem Merkezi’nde üniversite öğrencileri aile ortamında misafir ediliyor. Merkezde polis, doktor, hemşire ve idari personel bulunuyor. Karantina sürelerini geçirdikleri merkezde sunulan hizmetler arasında odalarına kadar 3 öğün yemek, çay-kahve, odalarda lavabo ve banyo, ders çalışma masası, sınırsız internet hizmeti sunuluyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığına bağlı Covid-19 Öğrenci İzlem Merkezi’nde temizlik ve dezenfeksiyon çalışmaları periyodik olarak sürdürülüyor. Büyükşehir yetkilileri, her öğrenciye kişiye özel kullanabilmesi için banyo ve el havlusu, diş macunu, şampuan, maske, el dezenfektanı gibi şahsi malzemeler verildiğini belirterek, öğrencilerin sağlığı ve güvenliği açısından merkezde kaldıkları karantina süresince dışarıdan misafir ve ziyaretçi kabul edilmediğini belirtiyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ