Site rengi

Tasarım

Geniş
Kutulu
Vatandaşa Hizmet

Keçiören semt pazarlarında pandemi denetimi yapıldı

KEÇİÖREN BELEDİYE BAŞKANI TURGUT ALTINOK, İÇİŞLERİ BAKANLIĞI GENELGESİYLE TAM KAPANMADA HİZMETE BAŞLAYAN SEMT PAZARLARINDA HEM PANDEMİ HEM DE KALİTE DENETİMLERİNDE BULUNDU.

Ankara Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, İçişleri Bakanlığı genelgesiyle tam kapanmada hizmete başlayan semt pazarlarında hem pandemi hem de kalite denetimlerinde bulundu.

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, İçişleri Bakanlığı genelgesi sonrasında yeniden açılan ve Keçiören’in faklı mahallelerinde günlük kurulan semt pazarında pandemi denetimlerinde bulundu. Altınok, vatandaşın sağlığını korumak ve onların temel ihtiyaçlarını rahatlıkla karşılamak için tam kapanma sürecinde semt pazarlarındaki denetimlerin aralıksız devam edeceğini belirtti.

Altınok, semt pazarlarında Keçiörenlilerin kalabalık ortamlar oluşturmadan alışveriş yapmaları için denetim yaptığını belirterek, “Hem taze, kaliteli ve uygun fiyata sebze ve meyve tüketilmesi için hem de sosyal mesafe kurallarının ihlal edilmemesi için zabıta ekiplerimizle birlikte denetimlerimiz devam edecek” ifadelerini kullandı.

Vatandaşı temizlik, maske ve mesafe (TMM) kurallarına uymaları konusunda da uyaran Altınok şunları kaydetti:

“Temizlik, maske ve mesafe kurallarına mutlaka uymalıyız. Zorunlu olmadıkça kalabalık alanlarda bulunmamamız gerekiyor. TMM’ye uymayan herkesin birer canlı bomba gibi gezdiğini unutmayalım. Keçiören Belediyesi olarak ürettiğimiz maske ve dezenfektanları özellikle maske satışının olmadığı dönemlerde ücretsiz olarak her gün çarşıda, pazarda ve sokaklarda vatandaşımıza dağıttık. Bunun yanı sıra pandemi sürecinde tüm mahallelerimizi gezerek her bir insanımızın birbirine karşı sorumlu olduğunu, maskesiz sokağa çıkmanın vebal olduğunu anlattık, anlatmaya da devam ediyoruz.”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ