Site rengi

Tasarım

Geniş
Kutulu
Vatandaşa Hizmet

Kültür Evlerinin Dezenfeksiyonları yapılıyor

COVİD-19 SALGINI İLE ETKİN BİR ŞEKİLDE MÜCADELE EDEN MENTEŞE BELEDİYESİ, DEZENFEKSİYON ÇALIŞMALARINI ARALIKSIZ SÜRDÜRÜYOR.

Kademeli normalleşme dönemine girilmesiyle birlikte hizmete açılan Menteşe Belediyesi işletmeciliğindeki kültür evlerinin dezenfeksiyonları belediye ekiplerince her gün yapılıyor.

Pandemiyle mücadele çalışmaları kapsamında Menteşe’deki cadde, sokak, meydan, park, ibadethane, kamu kurum ve kuruluşları, eczaneler, sağlık kuruluşları, bankamatikler, berber ve kuaförler gibi ortak kullanım alanlarının her gün dezenfeksiyonlarını yapan belediye ekipleri Covid – 19 önlemleri kapsamında hizmete açılan kültür evlerinin de dezenfeksiyonlarına devam ediyor.

Kademeli normalleşme dönemine girilmesiyle birlikte kültür evlerinin alınan sağlık önlemleri kapsamında hizmete açıldığını belirten Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, “Pandemiyle mücadele çalışmaları kapsamında dezenfeksiyon çalışmalarımıza ara vermeden devam ettik. Ekiplerimiz şimdi de kademeli normalleşme döneminde hizmete açtığımız kültür evlerinin dezenfeksiyonlarını yapıyor. Sağlık önlemleri kapsamında hizmete açtığımız kültür evlerimizi vatandaşlarımızın salgından etkilenmeden ziyaret etmeleri çok önemli. Bu kapsamda kültür evlerimizdeki dezenfeksiyon çalışmalarımız ekiplerimizce her gün yapılıyor. Vatandaşlarımızın sağlığı bizim için öneml.” dedi.

Belediye ekipleri her gün Zahire Pazarı, Ata Park, Kerimoğlu evi ve Şerefliler Kültür evinin dezenfeksiyonlarını yaparak, vatandaşların kültür evlerinde daha sağlıklı bir ortamda vakit geçirmelerini sağlıyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ