Site rengi

Tasarım

Geniş
Kutulu
Vatandaşa Hizmet

MCBÜ Kozmetoloji Araştırma ve Uygulama Merkezi hizmetlerine yeniden başladı

MANİSA CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ (MCBÜ) REKTÖRLÜĞÜ’NE BAĞLI OLARAK HİZMET VEREN KOZMETOLOJİ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ, SALGININ ETKİSİNİN YOĞUN OLDUĞU SÜREÇTE ARA VERDİĞİ HİZMETLERİNE, COVİD-19 SALGINI NORMALLEŞME KOŞULLARI DA GÖZETİLEREK, UYGUN ORTAM VE TEDAVİ UYGULAMALARIYLA YENİDEN BAŞLADI.

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Rektörlüğü’ne bağlı olarak hizmet veren Kozmetoloji Araştırma ve Uygulama Merkezi, salgının etkisinin yoğun olduğu süreçte ara verdiği hizmetlerine, Covid-19 salgını normalleşme koşulları da gözetilerek, uygun ortam ve tedavi uygulamalarıyla yeniden başladı.

MCBÜ Hafsa Sultan Hastanesi binasında bulunan merkezde, kozmetik amaçlı birçok işlem, alanında deneyimli hekim kadrosu tarafından uygulanıyor. Merkezde yapılan uygulamalar arasında; daha genç ve sağlıklı bir yüz görünümü için cilt bakımı; sivilce, leke ve kırışıklık tedavisi amacıyla kimyasal peeling işlemleri; kaş arası, alın ve göz kenarındaki kırışıklıkların ve aşırı terlemenin (koltuk altları ve eller) tedavisinde botoks uygulamaları; dudakların belirginleştirilmesi ve dolgunlaştırılması, burun şekillendirme, yüz görünümündeki şekil ve hacim kaybına bağlı estetik kusurların giderilmesi amacıyla dolgu uygulamaları ile saç dökülmesi tedavisinde PRP, mezoterapi uygulamaları ve saç ekimi işlemleri yapılmakta. Vücut şekillendirme cihazı ile bölgesel incelme ve selülit tedavisinin de uygulandığı merkezde, farklı lazer cihazları ile aşırı kıllanma ve istenmeyen tüylerin tedavisi amacıyla epilasyon, dövme silme, cilt gençleştirme ve sıkılaştırma, yaşlılık ve güneş lekelerinin tedavisi, sivilce izleri, yanık, yara, ameliyat izlerinin ve gebelik çatlaklarının tedavisi, kızarıklıklar ve kılcal damar genişlemeleri ile tırnak mantarının tedavisi yapılabiliyor. Hafta içi her gün 09.00-16.00 saatleri arasında hizmet vermekte olan Kozmetoloji Araştırma ve Uygulama Merkezi’nde kozmetik uygulamalar, Deri ve Zührevi Hastalıklar Anabilim Dalı ile Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Anabilim Dalı öğretim üyeleri tarafından uygulanıyor. Kozmetoloji Araştırma ve Uygulama Merkezi, Doç. Dr. Cemal Bilaç’ın müdürlüğünde, Dermatoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Aylin Türel Ermertcan, Prof. Dr. Serap Öztürkcan, Prof. Dr. Kamer Gündüz, Prof. Dr. Işıl İnanır, Prof. Dr. Mustafa Turhan Şahin ile Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Anabilim Dalı Öğretim Üyeleri Doç. Dr. Yavuz Keçeci, Dr. Öğr. Üyesi Kürşat Evrenos ve Güzellik Uzmanı Elvan Kuş’tan oluşan alanında yetkin kadrosuyla hasta kabulü yapmaya başladı. Merkezde, pandemi koşullarına uygun ortam ve tedavi uygulamaları sayesinde, tıbbi işlemler güvenle gerçekleştirilirken estetik işlemlerde danışmanlık almanın da mümkün olduğu belirtildi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ