Site rengi

Tasarım

Geniş
Kutulu
Vatandaşa Hizmet

Prof. Dr. Ali Kolusarı Van’da klinik açtı

YILLARDIR VAN VE BÖLGE HALKINA HİZMET VEREN KADIN HASTALIKLARI VE DOĞUM UZMANI PROF. DR. ALİ KOLUSARI, İLK ÖZEL KLİNİĞİNİ AÇTI.

Prof. Dr. Ali Kolusarı Van’da klinik açtı

Van ve bölge halkına yıllardır hizmet veren Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Prof. Dr. Ali Kolusarı, ilk özel kliniğini açtı.

İpekyolu ilçesine bağlı Alipaşa Mahallesi’nde kurulan kliniğin açılışında bir konuşma yapan Prof. Dr. Ali Kolusarı, 2000 yılından beri Van’da görev yaptığını hatırlatarak, “Yıllardır Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi bünyesinde özellikle kanser ve tüp bebek konusunda hizmet verdim. Ancak üniversiteden ayrılmak zorunda kaldım. Bunun yanında yurt dışı ve Ankara’da da hizmetlerde bulundum. Şimdi de kendi kliniğimizi açtık. İnşallah hem bizler hem de hastalarım açısından hayırlı olur” dedi.

Böyle bir kliniğin açılması yönünde halkın yoğun bir talebinin olduğunu dile getiren Kolusarı, “Daha önce hastalarıma fazla zaman ayıramıyordum. Hastalara zaman ayıracağım bir ortam olsun diye böyle bir yola girdik. Açılışa yoğun bir ilgi var. Sağ olsun arkadaşlar ve dostlar yalnız bırakmadılar. Ben kliniğimizin ilimize, bölgemize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ