Site rengi

Tasarım

Geniş
Kutulu
Vatandaşa Hizmet

Sağlık ekipleri aşılama çalışmalarını sürdürüyor

ERZİNCAN’DA YOĞUN KAR YAĞIŞININ ARDINDAN KÖY YOLLARI ULAŞIMA KAPANDI. KENTTEKİ ÇALIŞMALARINA TÜM HIZIYLA DEVAM EDEN İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNE BAĞLI MOBİL AŞI EKİPLERİNİ OLUMSUZ HAVA ŞATLARI DA DURDURAMADI

Sağlık ekipleri aşılama çalışmalarını sürdürüyor

Erzincan’da kar yağışının ardından köy yolları ulaşıma kapandı. Kentteki çalışmalarına tüm hızıyla devam eden İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı mobil aşı ekiplerini olumsuz hava şatları da durduramadı.

Türkiye genelinde olduğu gibi Erzincan’da da Sağlık Bakanlığı tarafından hızlandırılan korona virüs aşılamaları devam ediyor. Korona virüs salgını ile mücadelede en ön safta yer alan sağlık çalışanları ildeki hastaneler ve aile sağlık merkezlerinin yanı sıra olumsuz hava koşullarına karşı randevu şartı aramadan, aşı zamanı gelen köy sakinlerinin bulunduğu adrese giderek aşı çalışmalarını kesintisiz sürdürüyor.

Ekipler korona virüse karşı aşı olmak isteyen vatandaşlara aşı hizmeti sunmak için soğuk hava ve tipiye rağmen her gün kilometrelerce yol kat ediyor. Bazı köy yollarında ilerlemekte güçlük çeken ekipler İl Özel İdaresinin de desteğiyle karlı yolları aşıyorlar.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ