Site rengi

Tasarım

Geniş
Kutulu
Vatandaşa Hizmet

Sağlıkçılar Kızılay’a kan bağışladı

HALKIN SAĞLIĞI İÇİN HER AN GÖREV BAŞINDA OLAN SAĞLIKÇILAR, BU KEZ KIZILAY’A KAN BAĞIŞINDA BULUNDULAR.

Sağlıkçılar Kızılay’a kan bağışladı

Halkın sağlığı için her an görev başında olan sağlıkçılar, bu kez Kızılay’a kan bağışında bulundular.

Adana’da görev yapan sağlıkçılar, Adana İl Sağlık Müdürü Dr. Halil Nacar öncülüğünde Kızılay’a kan bağışında bulundular.

Türk Kızılay Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Saygılı, Adana İl Sağlık Müdürü Dr. Halil Nacar öncülüğünde iyilik kervanındaki yerlerini güçlendiren sağlık çalışanlarının kan bağışı yapmasının örnek bir davranış olduğunu belirterek, “Bir yandan pandemi ile mücadele ederken, diğer yandan kan bağışı da yaparak topluma örnek olan sağlık çalışanlarımızı yürekten kutluyorum” dedi.

Kan bağışının her zaman ihtiyaç olduğunu ancak, içinde bulunduğumuz pandemi döneminde daha da önemli olduğunu belirten Saygılı, bu nedenle yapılan bağışın büyük anlam taşıdığını belirterek, başta İl Sağlık Müdürü Dr. Halil Nacar olmak üzere tüm sağlıkçılara teşekkür etti.

İl Sağlık Müdürü Halil Nacar ise, Kızılay’ın toplumun iyilik eli olarak her koşulda yardım bekleyenlerin yanında olduğunu belirterek, “Kızılay’a bu hizmetlerinde destek olmayı bir vatandaşlık görevi sayıyoruz. Kızılay günümüzde sadece ülkemizin değil dünyanın iyilik elidir. Ben de kendilerine bu çabalarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Kan bağışı etkinliğine Kızılay’ı Adana Şube Başkanı Ahmet Çolak ve Kan Bölge Müdürü Dr. Tunçhan Demir eşlik ederek, sağlık çalışanlarını kutladılar.

Etkinlikte, tüm sağlık çalışanları adına İl Sağlık Müdürü Dr. Halil Nacar’a Kızılay Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Saygılı tarafından teşekkür plaketi verildi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ