Site rengi

Tasarım

Geniş
Kutulu
Vatandaşa Hizmet

Samsun Valisi’nden Ayancık’ta sağlıkçılar ve vatandaşlara moral

İÇİŞLERİ BAKANLIĞI TARAFINDAN SEL FELAKETİNİN YAŞANDIĞI SİNOP’UN AYANCIK İLÇESİNDEKİ ÇALIŞMALARI KOORDİNE ETMEK İÇİN GÖREVLENDİRİLEN SAMSUN VALİSİ DOÇ. DR. ZÜLKİF DAĞLI YENİDEN HİZMET VERMEYE BAŞLAYAN AYANCIK DEVLET HASTANESİNİ ZİYARET EDEREK SAĞLIK ÇALIŞANLARI VE VATANDAŞA MORAL VERDİ.

Samsun Valisi’nden Ayancık’ta sağlıkçılar ve vatandaşlara moral

İçişleri Bakanlığı tarafından sel felaketinin yaşandığı Sinop’un Ayancık ilçesindeki çalışmaları koordine etmek için görevlendirilen Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, yeniden hizmet vermeye başlayan Ayancık Devlet Hastanesi’ni ziyaret ederek sağlık çalışanları ve vatandaşa moral verdi.

Sel felaketinde zarar gören ancak yürütülen gayretli ve yoğun çalışmalar neticesinde yeniden hizmet vermeye başlayan Ayancık Devlet Hastanesi’ni ziyaret ederek incelemelerde bulunan Vali Dağlı, polikliniğe gelen vatandaşlara ’geçmiş olsun’ dileklerini iletti. Ayancık’ta her anlamda hayatın normale dönmesi için çalışmaların kesintisiz bir şekilde devam ettiğini belirten Dağlı, sağlık çalışanlarıyla da sohbet ederek yanlarında olduklarını vurguladı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ